ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας στον Περιφερειακό

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας στον Περιφερειακό

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας The Enforcer με τον Αντόνιο Μπαντέρας, στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Κλειστός παραμένει από τις 18:00 το απόγευμα ο Περιφερειακός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι της παραγωγής της ταινίας βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να γυριστεί η καταδίωξη με χολιγουντιανή «χρυσόσκονη» .

Την παράσταση κλέβει η εντυπωσιακή Plymouth Barracuda, ένα αμερικάνικο muscle car.

Υπενθυμίζεται ότι για τα σημερινά γυρίσματα, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι θα μείνει κλειστό από τις 6 το απόγευμα και για δέκα ώρες (μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης) τμήμα της Περιφερειακής, από τον Κ12 (εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών) έως την έξοδο Πανοράματος, στο ρεύμα προς δυτικά.

Ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ειδικότερα η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: «μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανίων (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά/Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη του ίδιου αυτοκινητόδρομου (Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων), μέσω του οποίου θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Τριανδρίας».

Δείτε στην gallery πο ακολουθεί φωτογραφίες από την προετοιμασία των γυρισμάτων:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 633 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 11 θάνατοι σε 24 ώρες, 196 οι διασωληνωμένοι