ΕΛΛΑΔΑ

Δικογραφίες σε βάρος εμπρηστών σε Σαλαμίνα και Ηράκλειο Κρήτης

Δικογραφίες σε βάρος εμπρηστών σε Σαλαμίνα και Ηράκλειο Κρήτης
Φωτογραφία αρχείου
InTime

Δυο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν τα τελευταία 24ωρα αποδόθηκαν σε εμπρησμό, με τους συλληφθέντες να αντιμετωπίσουν τις ανάλογες κατηγορίες.

Δικογραφία σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, για εμπρησμό από αμέλεια, σχηματίσθηκε σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, για την πυρκαγιά μικρής έκτασης που εκδηλώθηκε χθες, Πέμπτη, 01/07, σε ξερά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Σε εμπρησμό αποδίδεται και η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης κοντά στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αιτών του Δήμου Ηρακλείου, για την κατάσβεση της οποίας είχαν κινητοποιηθεί μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πεζοπόρα τμήματα και εναέρια μέσα. Η φωτιά προκάλεσε καταστροφές σε χορτολιβαδική, δασική και γεωργική έκταση, ενώ κατά την προανάκριση που διενεργήθηκε από το ανακριτικό γραφείο της Πυροσβεστικής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας προέκυψε απολογία κατηγορουμένου 25 ετών. H δικογραφία για τον 25χρονο ημεδαπό θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανικά ΜΜΕ για Γλυκά Νερά: Τα ύποπτα δρομολόγια του Μπάμπη και η ανακάλυψη της Καρολάιν