ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Ο εφιάλτης της 25χρονης - «Είπα ότι είμαι έγκυος, δεν τον ένοιαξε»

Βιασμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Ο εφιάλτης της 25χρονης - «Είπα ότι είμαι έγκυος, δεν τον ένοιαξε»
ΙΝΤΙΜΕ

Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν τέσσερις άνδρες την κακοποίησαν σεξουαλικά, στο κέντρο της Αθήνας.

Τις δραματικές στιγμές που πέρασε στα χέρια τεσσάρων ανδρών που τη βίασαν ομαδικά στον Άγιο Παντελεήμονα, περιέγραψε η 25χρονη έγκυος.

Μιλώντας στο OPEN είπε, πως όλα ξεκίνησαν στην Ομόνοια, όπου βρέθηκε για να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο. Τότε, ένας άνδρας την άρπαξε και την κακοποίησε σεξουαλικά. «Ένας Αφγανός με πήγε σε ένα πάρκο και με… Καταλάβατε. Με τράβηξε από το χέρι και με πήγε εκεί πέρα. Του λέω σε παρακαλώ, άφησέ με να φύγω και δεν με άφηνε να φύγω. Του είπα ότι είμαι έγκυος! Δεν τον ένοιαξε καν!», είπε.

Ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και πήγαινε προς το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της, τρεις άνδρες από το Πακιστάν την προσέγγισαν με το πρόσχημα να τη βοηθήσουν. Τότε την έβαλαν σε ταξί και την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ο ένας κράτησε τον ρόλο του τσιλιαδόρου και οι άλλοι δύο την βίαζαν.

«Ήταν ένα υπόγειο. Με τραβάει ο ένας μέσα βγαίνω από το ταξί με τραβάει ο ένας μέσα, πάει να κλειδώσει την πόρτα, του λέω σε παρακαλώ φέρε το κλειδί γιατί θα φωνάξω την Αστυνομία. Φώναζα βοήθεια! Βοήθεια! Σας παρακαλώ μην μου κάνετε τίποτα, μην με σκοτώσετε! Κάποια στιγμή ο ένας μετά και ο άλλος με βιάσανε».

Ευτυχώς, παρά τα όσα πέρασε, δεν επηρεάστηκε η εγκυμοσύνη της.

«Είναι εντάξει σε καλή κατάσταση το παιδάκι. Πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου, αλλιώς θα τα είχα χάσει όλα», είπε, ζητώντας την ηθική και νομική της δικαίωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλα τα νέα έκτακτα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα (5/7) - Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ