ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή στην Αθήνα!

Παρασκευή στην Αθήνα!

Με αφορμή τα τελευταία τραγικά γεγονότα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανέλαβε την πρωτοβουλία, να δράσει άμεσα για την αποκατάσταση της εικόνας του Κέντρου της πόλης.


Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Αθηναίων, την Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας και Αναπλάσεις ΑΕ και τους επιχειρηματικούς φορείς μέσα από συντονισμένες δράσεις θα επιχειρηθεί αναζωογόνηση του κέντρου της πρωτεύουσας.

Αποφασίστηκε άμεσα, τις Παρασκευές 16, 23, 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου με τη συμμετοχή όλων αυτών που ζουν, εργάζονται και επισκέπτονται το Κέντρο, να αναπτυχθούν δράσεις και εκδηλώσεις όσον αφορά το εμπόριο και την ψυχαγωγία με την ελπίδα να «Κερδίσουμε ξανά την πόλη μας».

Οι συμμετέχοντες οργανώνουν ελεύθερα τις επιμέρους δράσεις τους, ενώ το συνολικό περιβάλλον και ο δημόσιος χώρος (πλατείες, δρόμοι, δημόσια κτίρια κτλ.) θα υποστηριχτεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.
Στη πρόσκληση έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα :

Ο ΣΕΛΠΕ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδος (ΠΟΕΣΕ) και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ) μέλη της ΓΣΕΒΕΕ, η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος (HATTA), ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου, η Ελληνική Θεαμάτων και η Πανελλήνια Ένωση Ελευθέρου Θεάτρου.