ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα: Επίπονο αλλά πάω στη δίκη, πρέπει να το αντιμετωπίσω (vid)

Ιωάννα Βιτριόλι

Έτοιμη να εμφανιστεί στο δικαστήριο παρά τη ψυχοφθόρα διαδικασία με την οποία γνωρίζει ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη, δηλώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που στις 20 Μαΐου του 2020 δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η Ιωάννα, θα επιστρατεύσει όση δύναμη κρύβει μέσα της, για να παραστεί στη δίκη και όπως συμπληρώνει ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας να σταθεί αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη και να της δώσει την ευκαιρία να αιτιολογήσει τη βίαιη ενέργειά της.

«Το γεγονός πως ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης, είναι κάτι που, παρ' όλο που το περίμενα με ανυπομονησία, με αναστάτωσε και μου έφερε επώδυνες αναμνήσεις του τελευταίου χρόνου», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον ΑΝΤ1.

«Ξέρω πως θα είναι για εμένα επίπονο ψυχολογικά σαν διαδικασία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω και θα το κάνω».

«Θέλει να σταθεί απέναντι στην κατηγορούμενη και να την ρωτήσει, με το πρόσωπό της, “γιατί; Γιατί όλο αυτό;”. Αντιλαμβάνεστε η αγανάκτηση υπάρχει, ο θυμός υπάρχει, αλλά πιστεύω ότι η Ιωάννα είναι πολύ δυνατός άνθρωπος», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Η Ιωάννα πληροφορήθηκε την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης στη Γαλλία, όπου βρίσκεται, σε Κέντρο με εξειδίκευση σε εγκαυματίες, εκεί όπου με ειδικές θεραπείες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να επουλώσουν, όσο γίνεται, τις πληγές στο δέρμα της.

«Οι θεραπείες έχουν ξεκινήσει, προσπαθώ να ακολουθώ πιστά τις συμβουλές των γιατρών και το πρόγραμμα περιποίησης των ουλών. Σωματικά είναι κουραστικό, αλλά όχι επίπονο σε αυτή τη φάση. Προσδοκώ τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας», δηλώνει σήμερα η Ιωάννα.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, λέει ότι «η ψυχολογία της είναι αρκετά καλύτερη από ότι ήταν και γενικά από την αγάπη που λαμβάνει από όλο τον κόσμο είναι αισιόδοξη».

Σε τρεις εβδομάδες θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος θεραπειών και η Ιωάννα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ώστε να αποφασίσουν οι γιατροί τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδιο στο λιμάνι του Πειραιά με κάμεραμαν του ΣΚΑΪ και επιβάτη – Έπεσαν «ψιλές» (vid)