ΕΛΛΑΔΑ

Ευρυτανία: Έκρηξη οβίδας κατά τη διάρκεια εργασιών - Σοβαρός τραυματισμός 58χρονου

Τσάπα
Intime News

Παραλίγο τραγωδία κατά τη διάρκεια έργων σε περιοχή του Δήμου Αγράφων, όταν η τσάπα 58χρονου χειριστή έπεσε πάνω σε κάτι μεταλλικό.

Ο άτυχος άνδρας, που είναι και πατέρας τριών παιδιών, κατέβηκε να δει τι είχε χτυπήσει και πριν προλάβει να πλησιάσει πολύ, μια τρομερή έκρηξη τον τραυμάτισε σοβαρά, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ευτυχώς περαστικός που άκουσε την έκρηξη και είδε τον αιμόφυρτο άντρα τον μετέφερε γρήγορα στο Νοσοκομείο Καρπενησίου όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε την Δευτέρα (5/7) ωστόσο η υγεία του 58χρονου χειροτέρευσε την Τρίτη και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport.gr οι εκτιμήσεις των γιατρών είναι ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή, ωστόσο δείχνει να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, η τσάπα χτύπησε κάποια παλιά οβίδα, καθώς κατά καιρούς έχουν βρεθεί αρκετές σε όλα τα βουνά της Ευρυτανίας και της δυτικής Φθιώτιδας. Αυτή τη φορά όμως εξερράγη προκαλώντας ισχυρό ωστικό κύμα το οποίο και ουσιαστικά τραυμάτισε τον άτυχο άνδρα. Ίσως μάλιστα μέσα στην ατυχία του να στάθηκε τυχερός, καθώς δεν πρόλαβε να φτάσει πιο κοντά στο πολεμικό υλικό που εξερράγη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδιο στο λιμάνι του Πειραιά με κάμεραμαν του ΣΚΑΪ και επιβάτη – Έπεσαν «ψιλές» (vid)