ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή που παγώνει ο χρόνος για την 6χρονη Παναγιώτα

Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή που παγώνει ο χρόνος για την 6χρονη Παναγιώτα

Το 6χρονο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Πέμπτης (8/7) όταν φορτηγό το παρέσυρε και το σκότωσε στη Νίκαια, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη - Η ώρα που έγινε το κακό, έχει καταγραφεί σε κάμερα

Στην εικόνα του βίντεο που μετέδωσε το Star φαίνεται η θεία της άτυχης μικρούλας να κατεβαίνει από το λευκό λεωφορείο, έχοντας μαζί της την κόρη της αλλά και την 7χρονη ανιψιά της, μετά το μπάνιο τους σε κοντινό προορισμό.

Προσπαθούν να περάσουν το δρόμο. Εκεί βρίσκεται σταματημένο και το μοιραίο φορτηγό. Το επόμενο δευτερόλεπτο, πάγωσε ο χρόνος…

Εμφανώς σοκαρισμένος και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της 6χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στη Νίκαια κατηγορεί τον οδηγό ότι παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε το «αγγελούδι» του όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Αν είναι άντρας του ζητάω να αυτοκτονήσει. Εμείς στη Μάνη ό,τι κάνουμε αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Κατέστρεψε το μέλλον μου. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα», είπε συγκλονισμένος στο Mega ο πατέρας της 6χρονης.

«Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να περάσει ένας πατέρας, μία οικογένεια», είπε.

«Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο και όταν τους άκουγα έκλαιγα. Γιατί τα παιδιά έλεγα» πρόσθεσε.

Μάλιστα, σημείωσε ότι θα δωρίσει «ό,τι έχει μείνει από την μικρούλα μου σε άλλα παιδάκια για να ζήσουν».

Σύμφωνα με το Mega, η 6χρονη μαζί με την 12χρονη ξαδέλφη της, που τραυματίστηκε στη λεκάνη, βρίσκονταν υπό τη συνοδεία των δύο μητέρων τους.

Η αστυνομία έχει πάρε ήδη υλικό από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος ώστε να «ρίξει» φως στην απίστευτη τραγωδία.

Δείτε μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής για την τραγωδία:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.107 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 10 θάνατοι σε 24 ώρες, 153 οι διασωληνωμένοι