ΕΛΛΑΔΑ

Γιατρός – τέρας στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Γιατρός – τέρας στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, μία από τις πιο διεστραμμένες υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μωρά με... ζώα φαίνονται καρέ - καρέ σε χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες που διακινούσαν εννέα άτομα, μέσω ιντερνέτ.

Ανάμεσα στους ανθρώπους – τέρατα ήταν και ένας γιατρός της Καστοριάς, η σύλληψη του οποίου έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία. «Παγωμένοι» μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα ακόμα και οι πιο έμπειροι επαγγελματίες της Αστυνομίας!

Διακινούσαν το υλικό μέσω του «e DONKEY 2000»

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Αστυνομικές Αρχές έφθασαν στα ηλεκτρονικά ίχνη των εννέα αρρωστημένων ατόμων, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης με την κωδική ονομασία «EGMA» για την καταπολέμηση της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου.

Από την έρευνα εντοπίστηκαν 26 ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών του διαδικτυακού προγράμματος peer to peer «e DONKEY 2000», που κατείχαν και διαμοίραζαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το διεστραμμένο τους μυαλό θα έφθανε ως εκεί... Αθώα βρέφη ηλικίας μέχρι 18 μηνών έγιναν πρωταγωνιστές του πιο σκληρού πορνογραφικού υλικού, στο οποίο φαίνεται να συμμετέχουν και ζώα στις σεξουαλικές πράξεις!

Ο γιατρός – τέρας

Ο άνθρωπος που οι κάτοικοι της Καστοριάς εμπιστεύονταν εδώ και χρόνια την υγεία τους έκρυβε από πίσω ένα «άρρωστο» πρόσωπο... Είχε στα χέρια του ένα τεράστιο υλικό με φρικτά βίντεο όπου παιδιά, βρέφη και ζώα έπαιρναν μέρος σε σεξουαλικά παιχνίδια... Τώρα αυτός ο γιατρός... βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού...

Εκατοντάδες χιλιάδες αρχεία

Για τη φρικτή αυτή υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα Ελληνικής καταγωγής για «πορνογραφία ανηλίκων», ενώ για άλλους πέντε σχηματίσθηκαν ανεξάρτητες δικογραφίες με την ίδια κατηγορία.

Έπειτα από έρευνες και εφόδους που έγιναν σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους των συλληφθέντων σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Μοσχάτο, Ραφήνα, Πάτρα και Καστοριά, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πενήντα ένας σκληροί δίσκοι Η/Υ, δύο φορητοί Η/Υ, 298.398 ψηφιακά αρχεία βίντεο και εικόνας παιδικής πορνογραφίας.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, θα σταλούν για τις ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστεί και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επίμαχων αρχείων, το είδος τους και η ημερομηνία, κατά την οποία υπερφορτώθηκαν.