ΕΛΛΑΔΑ

Ίος - Κορονοϊός: Κύπριες συμμαθήτριες που ήταν στα πάρτι και κόλλησαν μιλούν από το... παράθυρο

Ίος - Κορονοϊός: Κύπριες συμμαθήτριες που ήταν στα πάρτι και κόλλησαν μιλούν από το... παράθυρο

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ίος με τα κορονοπάρτι που προκάλεσαν... έκρηξη κρουσμάτων με δεκάδες νεαρούς να νοσούν - Κύπριες συμμαθήτριες που κόλλησαν κορονοϊό στα πάρτι μιλούν από το παράθυρο

Για την περιπέτειά τους στην Ιό μίλησαν στο Mega δύο μαθήτριες από την Κύπρο. Οι δύο κοπέλες είναι συμμαθήτριες και συναθλήτριες στην ομάδα στίβου. Η Άντρια είχε ξανανοσήσει πριν από 6 μήνες και είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει σε καραντίνα.

«Πώς φανταζόσασταν τις διακοπές σας και πως είναι τελικά;» ρωτά ο ρεπόρτερ του Mega και η απάντηση είναι η εξής: «Τελείως διαφορετικές. Οι διακοπές μας ήταν εδώ αλλά δυστυχώς δεν πήγαν όπως τις περιμέναμε».

Η Μιχαέλα και η Άντρια έφτασαν στην Ίο από τη Λεμεσό… Τα πρώτα συμπτώματα είχαν αρχίσει να εμφανίζονται μετά το πάρτι των τελειόφοιτων… Το pcr όμως βγήκε αρνητικό κι έτσι επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με προορισμό την Ίο.

«10 λεπτά πριν ξεκινήσει το ταξίδι ανέβασα πυρετό και νόμισα ότι ήταν από το κλιματιστικό γιατί είχα αρνητικό pcr. Στην πορεία στο ταξίδι ήμουν χάλια είχα πυρετό συνέχεια… και έπαιρνα Panadol για να περνάω τους ελέγχους θερμοκρασίας… Όταν ήρθα εδώ είπα να κάνω το τεστ για να είμαστε τελείως σίγουρες να μην κολλήσουμε αν τυχόν έχω… και τελικά βγήκα θετική», αναφέρει η μία κοπέλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – 3η δόση εμβολίου: Πότε και για ποιους θα χρειαστεί - Ποια προστατεύουν με δύο δόσεις