ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στο Πήλιο: 5χρονο αγοράκι κινδύνευσε με πνιγμό στα Καλά Νερά

Πανικός στο Πήλιο: 5χρονο αγοράκι κινδύνευσε με πνιγμό στα Καλά Νερά

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (13/7) στην παραλία Καλών Νερών, όπου ένα αγοράκι ηλικίας 5 χρονών περίπου με καταγωγή από τη Ρουμανία, κινδύνεψε με πνιγμό, Ευτυχώς λουόμενοι το επανέφεραν, πριν το παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, σύμφωνα με μαρτυρίες λουόμενων, κάποια στιγμή το παιδί, που ξέφυγε της προσοχής των γονέων του, άρχιζε να φωνάζει και να κλαίει, ενώ βρισκόταν στη θάλασσα, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε βγάλει τα μπρατσάκια που φορούσε γιατί πιθανόν δεν γνώριζε κολύμπι.

Άμεσα προσέτρεξαν λουόμενοι και διαπίστωσαν ότι ένα αγοράκι περίπου 5 ετών δεν είχε τις αισθήσεις του.

Στο σημείο βρίσκονταν ναυαγοσώστρια η οποία προσέτρεξε για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στο σημείο πήγε στρατιωτικός γιατρός από τα ΚΑΑΥ Καλών Νερών έχοντας μαζί του φιάλη οξυγόνου και το βοήθησαν να κάνει εμετό, για να βγάλει το νερό που είχε πιεί.

Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε γιατρός του ΕΚΑΒ με μοτοσικλέτα και ασθενοφόρο, που διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε τις αισθήσεις του, αλλά είχε πιεί αρκετό νερό και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα 17 επαγγέλματα που γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός