ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2021: Η 41χρονη μητέρα δυο παιδιών που συγκέντρωσε 19.230 μόρια

Πανελλήνιες 2021: Η 41χρονη μητέρα δυο παιδιών που συγκέντρωσε 19.230 μόρια

Πανελλήνιες 2021 – Όλες οι ειδήσεις: Μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στη Δυτική Μακεδονία συγκέντρωσε η 41χρονη Δέσποινα Χατζηκωνσταντίνου από τη Φλώρινα, μητέρα δύο παιδιών.

Παρά τις δυσκολίες της χρονιάς λόγω πανδημίας, τις ώρες εργασίας της αλλά και τις υποχρεώσεις της ως μητέρα δύο έφηβων παιδιών, η Δέσποινα κατόρθωσε όχι μόνο να γράψει καλά στις εξετάσεις αλλά και να συγκεντρώσει 19.230 μόρια.

Όπως είπε η Δέσποινα στην ΕΡΤ Φλώρινας: “Οι δυσκολίες πολλές λόγω του ωραρίου εργασίας και των οικογενειακών υποχρεώσεων, όμως όταν κάποιος θέλει πολύ κάτι, μπορεί με θέληση και σκληρή δουλειά να το πετύχει”.

Επεσήμανε δε ότι αυτό που τη δυσκόλεψε περισσότερο ήταν ο χρόνος, που δεν ήταν αρκετός για διάβασμα λόγω της δουλειάς αλλά και της απόφασης τον περασμένο Αύγουστο να δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις, έχοντας μόνο ένα χρόνο προετοιμασίας.

“Δυστυχώς δε μπορώ να επιλέξω όποια σχολή θέλω καθώς λόγω δουλειάς δε μπορώ να πηγαινοέρχομαι σε άλλη περιοχή, επομένως θα επιλέξω κάποια σχολή που να είναι κοντά στη Φλώρινα, όπως η εργοθεραπεία Πτολεμαΐδας” υπογράμμισε, επισημαίνοντας πως “είμαι αισιόδοξη για το μέλλον αφού κατάφερα να πετύχω τον στόχο των πανελλαδικών και ανοίγει μια καινούργια ευκαιρία για εμένα”.

Πηγή: ertnews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Η «άγνωστη» σύλληψη 32χρονου που εξέδιδε την 19χρονη