ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο 29χρονος που πυροβόλησε το ζευγάρι μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Γούβες πυροβολισμοί

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης, ο οποίος πυροβόλησε τον 37χρονο σε ταβέρνα στις Κάτω Γούβες, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τελικά πέντε άνδρες, ωστόσο ένας από αυτούς, ο 29χρονος φέρεται να είναι εκείνος που πυροβόλησε τον 37χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει ότι το θύμα δεν οπλοφορούσε, καθώς ούτε πάνω του αλλά ούτε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε όπλο.

Από την άλλη πλευρά σοκάρει το σχόλιο αστυνομικού, ο οποίος ανέφερε πως στο βίντεο ο 29χρονος φέρεται να τραβά «με ευκολία» το όπλο.

Οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται πλέον στα κίνητρα της επίθεσης, με τις πληροφορίες αναφέρουν μεν ότι υπήρχαν διαφορές μεταξύ του ζευγαριού και των δύο αδερφών που «πρωτοστάτησαν» όπως όλα δείχνουν της επίθεσης, ωστόσο άγνωστο παραμένει τι ήταν εκείνο που τους ώθησε να αναζητήσουν το ζευγάρι τη νύχτα της Τετάρτης.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν χθες τη νύχτα στην ταβέρνα στις Πάνω Γούβες.

Οι πέντε άνδρες, εκ των οποίων οι δύο είναι αδέρφια, βρέθηκαν στο σημείο, με τον έναν να πυροβολεί τον 37χρονο τουλάχιστον 5 φορές.

Ο 37χρονος τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα ενώ η 44χρονη στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, μάρτυρες του επεισοδίου από το οποίο έπεσε αιμόφυρτος ο 37χρονος, ήταν τα δύο του παιδιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ένα βήμα από το τοπικό Lockdown έξι περιοχές της χώρας – Ο νέος υγειονομικός χάρτης