ΕΛΛΑΔΑ

Τόλης Βοσκόπουλος: Το «αντίο» της κόρης του με τρεις λέξεις

Τόλης Βοσκόπουλος Μαρία Βοσκόπουλου
Instagram

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία η οποία τον αποχαιρέτησε με τρεις λέξεις

Μεγάλος είναι ο πόνος της συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελας Γκερέκου, και της κόρης τους, Μαρίας, από τον θάνατό του το πρωί της Δευτέρας και μάλιστα λίγες ημέρες πριν να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Τόσο η κυρία Γκερέκου όσο και η Μαρία Βοσκόπουλου χρησιμοποίησαν λίγες λέξεις για να εκφράσουν τη λύπη τους για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.

Η Άντζελα Γκερέκου σε ανάρτησή της στο Facebook αρκέστηκε στο να εκφράσει το ευχαριστώ της προς όλους όσοι την υποστήριξαν.

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, από την πλευρά της αποχαιρέτησε τον πατέρα της με μια φωτογραφία τους από όταν εκείνη ήταν μικρό κορίτσι.

Στη λεζάντα, μάλιστα, έγραψε μόνος τρεις λέξεις: Σε αγαπώ πολύ

Τον Τόλη Βοσκόπουλο να τραγουδά στην κόρη του θυμήθηκε και ο Γιώργος Τσαλίκης στο δικό του «αντίο» στον μεγάλο «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού στο οποίο αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντησή του με τον τραγουδιστή στην Κέρκυρα.

«Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνος όποτε συναντιόμασταν gentleman, ιππότης, με χειροφίλημα στη Δώρα (κανένας δεν ήξερε να φέρεται καλύτερα στις γυναίκες από τον Τόλη) να μας ρωτάει με ενδιαφέρον για τα παιδιά, για τη δουλειά μας, για τα πάντα! Τελευταία φορά που τον είδαμε επι σκηνής κλαίγαμε..» Σήμερα από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Η αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στην κορούλα του, με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος «λουλουδάκι μου» που εκτός από τη μικρή που έκλαιγε, έκλαιγε μαζί τους όλο το θέατρο. Προφανώς έχει κάποια δική τους ιστορία αυτή η ερμηνεία γιατί η φόρτιση ήταν τεράστια και για τους δυο» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στη λεζάντα του βίντεο.

Εντωμεταξύ μιλώντας στο Mega, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αποκάλυψε κάτι ακόμα πιο συγκλονιστικό. Πριν από κάποια χρόνια, ένας άγνωστος καλλιτέχνης έφτιαξε ένα σκίτσο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ένα απλό σκίτσο με μολύβι, το οποίο ο ίδιος ο μεγάλος ερμηνευτής έλεγε ότι αποτυπώνει «τον αληθινό Βοσκόπουλο. Χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φώτα. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος, αυτές οι πέντε γραμμές».

Αυτό το σκίτσο, λοιπόν, ο «πρίγκιπας» το είχε δώσει στον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, λέγοντάς του «κουμπαράκι, θα το δώσεις στην κόρη μου όταν θα έρθει η στιγμή». Η στιγμή αυτή, δυστυχώς για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την ελληνική μουσική, ήρθε τη Δευτέρα (19.07) και πλέον η Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του Τόλη και της Άντζελας Γκερέκου, θα λάβει το δώρο που της είχε επιφυλάξει ο πατέρας της μετά θάνατον…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: «Δεύτερες σκέψεις» μετά τους υγειονομικούς - Ορόσημο η 1η Σεπτεμβρίου