ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό έγκλημα στην Κρήτη!

Φρικτό έγκλημα στην Κρήτη!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κρήτης η είδηση της δολοφονίας μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Μάλιστα, το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας βρήκε η κόρη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Δράστες του φρικτού εγκλήματος... για άλλη μια φορά αδίσταχτοι ληστές.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης 83χρονης, στην Επισκοπή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, οι δράστες φίμωσαν την ηλικιωμένη, προκειμένου να δράσουν με την ησυχία τους. Αφού έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα. Στη συνέχεια αφού έκλεψαν και τα κλειδιά του περιπτέρου που διατηρούσε η γυναίκα τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντάς τη αβοήθητη.

Η μοίρα της έπαιξε τραγικό παιχνίδι

Ανυποψίαστη η κόρη της άτυχης γυναίκας πήγε το πρωί στο σπίτι! Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έβρισκε φιμωμένη και νεκρή τη μητέρα της, η οποία είχε πέσει θύμα αδίσταχτων ληστών.

Έκλεψαν και το περίπτερο

«Αχόρταγοι» φαίνεται πως ήταν οι κακοποιοί που έκοψαν με αυτό τον τρόπο το νήμα της ζωής της 83χρονης. Οι δράστες λίγη ώρα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν κατευθύνθηκαν προς το περίπτερο όπου το «σήκωσαν» αρπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση. Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.