ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Έτσι άρχισαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα – Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Έτσι άρχισαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα – Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο

Σύνταγμα: Επεισόδια σε συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Συγκρούσεις διαδηλωτών με αντιεξουσιαστές και αστυνομία, δακρυγόνα και «Αίαντες» για να διαλυθεί το πλήθος.

Μεγάλη ένταση και επεισόδια στο Σύνταγμα το βράδυ της Τετάρτης (21.07), σε συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Οι πρώτες συγκρούσεις έγιναν στα Προπύλαια, όταν διαδηλωτές διασταυρώθηκαν με ομάδες αντιεξουσιαστών και μετά από λογομαχίες υπήρξε ένας ελαφρύς τραυματισμός.

Στη συνέχεια, στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη. Οι διαδηλωτές όταν αντίκρισαν τις δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν επιφορτιστεί με την τήρηση της τάξης στο σημείο, ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα ενώ έφυγαν και κάποια μπουκάλια.

Ακολούθησε η απάντηση της Αστυνομίας με χημικά, αλλά και με τη χρήση «Αίαντα» έτσι ώστε να διαλυθούν οι συγκεντρωμένοι. Στη διάρκεια των επεισοδίων υπήρξε ένας τραυματισμός, με ασθενοφόρο να φτάνει λίγη ώρα αργότερα για να παραλάβει τον τραυματία και να κάνει τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Η ένταση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, με τις δυνάμεις της Αστυνομίας να παραμένουν ακροβολισμένες για παν ενδεχόμενο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος - «Αθάνατος»: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τραγουδιστή