ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: Βγήκε από το κέντρο υγείας ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς - Oδηγείται στον ανακριτή

Ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς
Να κρεμαστεί με σεντόνι επιχείρησε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς
Naxos Times

Βγήκε από το νοσοκομείο ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 30χρονος δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει το απόγευμα της Τετάρτης βγήκε από το κέντρο υγείας Νάξου και οδηγήθηκε αμέσως στον ανακριτή.

Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης, Αλέξης Κούγιας, τόνισε ότι τόσο ο δράστης όσο και ο συνήγορός του πρέπει να προσέχουν τι ισχυρίζονται περί «ψυχικής παθήσεως», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν υπήρξε καμία απόπειρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βράδυ της Τετάρτης στις οκτώ ο 30χρονος βρέθηκε πεσμένος στο κρατητήριο. Οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας Νάξου και εκεί κατά τις ίδιες πηγές ειχε αρνηση να εξεταστει, ενώ λίγο αργότερα διαπιστωθηκε ότι ειχε σημαδια επιληπτικης κρίσης.

Τι δήλωσαν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του

Όπως δήλωσαν το πρωί της Πέμπτης οι γιατροί που τον εξέτασαν, ο 30χρονος ήρθε στο κέντρο υγείας επικαλούμενος ζητήματα μνήμης και επιληπτική κρίση.

«Χθες το βράδυ δεχτήκαμε κλήση από αστυνομία, πήγε το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης. Εξετάστηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, και επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί. Ο ασθενής είναι τώρα μια χαρά και πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο», εξήγησε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, κ. Βασίλης Ραπτάκης μιλώντας στο Mega, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά στο Νewsbomb.gr: Όλοι γνωρίζουν ότι δεν θα γίνω ορντινάτζα κανενός