ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: Στον Κορυδαλλό ο 30χρονος - «Ψάχνω να συνθέσω το παζλ» λέει ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Δολοφονία Φολέγανδρος δολοφόνος
ΙΝΤΙΜΕ

Στον Κορυδαλλό οδηγείται ο 30χρονος που κρίθηκε προφυλακιστέος για την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς – Τι είπε στον δικηγόρο του

Στον Κορυδαλλό θα παραμείνει κρατούμενος ο 30χρονος μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος, στην απολογία του ο 30χρονος ομολόγησε εκ νέου ότι «εγώ είμαι ο υπεύθυνος του θανάτου της Γαρυφαλλιάς».

«Αυτό που μου έχει πει είναι για εικόνες που του έχουν μείνει στο μυαλό» πρόσθεσε ο κ. Βλάχος στην ερώτηση για το τι υποστηρίζει ο 30χρονος για την μοιραία ημέρα.

Ο ίδιος επέμεινε, επίσης, ότι τα όσα αποκαλύφθηκαν από τον ιατροδικαστή για τις συνθήκες δολοφονίας της Γαρυφαλλλιάς «είναι ερμηνείες και παρερμηνείες. Επίσημη ιατροδικαστική έκθεση δεν υφίσταται αλλά διαρροές του ιατροδικαστή που κατά τη γνώμη μου τις έκανε πολύ κακώς».

Εκτίμησε, επίσης, ότι ο 30χρονος «είναι λογικό να πάει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού» επιμένοντας στα περί ψυχικής ασθένειας του δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς.

Όπως είπε ο κ. Βλάχος «οι δυσκολίες που έχει λόγω της υποκείμενης ασθένειας τον οδηγούν να ψάχνει κομμάτια για να συνθέσει μια εικόνα».

«"Ψάχνω να συνθέσω το παζλ" μου είπε χαρακτηριστικά» είπε ο δικηγόρος του 30χρονου.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «δολοφονία εν βρασμώ ψυχής προϋποθέτει έγκλημα μετά από αντίδραση του θύματος, προς Θεού δεν έχουμε κάτι τέτοιο εδώ».

«Ο άνθρωπος αυτός είναι ψυχικά άρρωστος με διαγνώσεις. Δεν ξέρουμε αν αυτό έπαιξε ρόλο στην πράξη, αυτό θα το πουν οι ειδικοί» κατέληξε ο κ. Βλάχος.

Φολέγανδρος: Ο δολοφόνος έδειρε με μανία τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα

Εντωμεταξύ η ιατροδικαστική έκθεση για τον 30χρονο δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο δείχνει ότι πριν την πετάξει στη θάλασσα, την χτύπησε τόσο πολύ, ώστε να χάσει τις αισθήσεις της.

«Την χτύπησε και την έσερνε στα βράχια», μέχρι που την έριξε στη θάλασσα, όπου ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό, όπως αναφέρει η έκθεση.

Παράλληλα το σώμα της Γαρυφαλλιάς είχε και εκδορές, στοιχείο που κάνει τον ιατροδικαστή να μιλά για σύρσιμό της από τον δολοφόνο της.

Επιβεβαιώθηκε, τέλος, για μια ακόμη φορά ότι η άτυχη 26χρονη είχε τις αισθήσεις της όταν ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος την έσπρωξε στη θάλασσα και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Η τελική έκθεση του ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα θα παραδοθεί στον εισαγγελέα αφού εκδοθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Αυτή είναι η αμοιβή σε γιατρούς - φαρμακοποιούς για εμβολιασμούς και κλείσιμο ραντεβού