ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αίσιο τέλος στην αναζήτηση των δύο αγνοούμενων – Βρέθηκαν ζωντανοί

Κρήτη: Αίσιο τέλος στην αναζήτηση των δύο αγνοούμενων – Βρέθηκαν ζωντανοί

Ευχάριστα νέα για τον 45χρονο και την 39χρονη που βγήκαν βαρκάδα και είχαν χαθεί τα ίχνη τους, αφού εντοπίστηκαν ζωντανοί!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για το ζευγάρι που αγνοούνταν στην Κρήτη, καθώς όπως αναφέρει το creta24.gr, εντοπίστηκαν ζωντανοί πριν από λίγο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βάρκα την οποία είχαν νοικιάσει «χάθηκε» στα κύματα και ο 46χρονος με την 39χρονη βρέθηκαν κολυμπώντας σε σπηλιά στην περιοχή της Μονής Κουδουμά.

Τους αγνοούμενοτς βρήκε εθελοντής ο οποίος ειδοποίησε το λιμενικό. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο είναι διψασμένοι έχουν να πιούν περίπου 2 μέρες νερό, ωστόσο είναι καλά στην υγεία τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του ζευγαριού χάθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Καλών Λιμένων, ενώ βρίσκονταν σε βάρκα που είχαν νοικιάσει από την περιοχή του Λέντα.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η βάρκα που είχε νοικιάσει το ζευγάρι εντοπίστηκε αναποδογυρισμένη, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Μάρτυρας ανέφερε στο Λιμενικό ότι είδε το Σάββατο τη βάρκα αλλά όχι αναποδογυρισμένη. Άμεσα η Λιμενική Αρχή ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες της βάρκας για το περιστατικό, ζητώντας το στίγμα της, καθώς διαθέτει gps.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δήλωσε πως ζευγάρι νοίκιασε τη βάρκα λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου και θα έπρεπε να την επιστρέψει στις 4:30 το απόγευμα. Ο ίδιος σημείωσε πως το Λιμενικό επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε το στίγμα της βάρκας, το οποίο ωστόσο έχει χαθεί και αυτό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα νέα συμπτώματα της Covid-19: Οι διαφορές μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων