ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση ΤΩΡΑ: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό λόγω τροχαίου

Κίνηση ΤΩΡΑ: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό λόγω τροχαίου
Ακόμη μία μέ

Κίνηση: Μία σύγκρουση οχημάτων ήταν αρκετή για να δημιουργήσει κυκλοφοριακό χάος στο «ποτάμι».

Μία ακόμα ημέρα ταλαιπωρίας για τους οδηγούς που επέλεξαν να κινηθούν στον Κηφισό, με το μποτιλιάρισμα να δοκιμάζει τα νεύρα και την υπομονή τους.

Η κατάσταση και στα δύο ρεύματα είναι δύσκολη, με την κάθοδο ωστόσο να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο λόγος; Μία σύγκρουση οχημάτων που σημειώθηκε λίγο μετά την Αχαρνών ήταν αρκετή για να προκαλέσει «έμφραγμα» στην κυκλοφορία. Εξαιτίας μάλιστα του γεγονός ότι η σύγκρουση σημειώθηκε σε ώρα αιχμής, το μποτιλιάρισμα δημιουργήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα, οι ουρές των οχημάτων ξεκινούσαν από το ύψος της Κηφισιάς και μέχρι την Αχαρνών οι οδηγοί πήγαιναν σημειωτόν.

Προβλήμα υπάρχουν και στις υπόλοιπες κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας. Στο ρεύμα καθόδου της Κηφισίας υπάρχουν καθυστερήσεις στο ύψος του Υγεία, ενώ στην άνοδο απαιτείται υπομονή από Χίλτον μέχρι Σίδερα Χαλανδρίου. Χαμηλές ταχύτητες και στην άνοδο της Μεσογείων, από Πεντάγωνο μέχρι Αγία Παρασκευή, στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Κηφισίας, στη Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, στην Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά και στους δρόμους γύρω από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χρονικό της προφυλάκισης - Τι είπε μόλις άκουσε την απόφαση