ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος ο καιρός την Τρίτη

Αίθριος ο καιρός την Τρίτη

Ηλιόλουστος αναμένεται να είναι αύριο, Τρίτη, ο καιρός σε όλη τη χώρα.

Ωστόσο, από το απογεύματα και μόνο στα κεντρικά και βόρεια ορεινά πιθανότατα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Το πρωί κατά τόπους θα σημειωθεί ομίχλη.

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αττική. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι άνεμοι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: ασθενείς

θερμοκρασία: από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αρχικά σχεδόν αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου και δυτικής Στερεάς είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 04 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας όπου και ενδέχεται να βρέξει. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: ασθενείς.

Θερμοκρασία: από 04 έως 22 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: στα βόρεια ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 μποφόρ. Στα νότια βόρειων διευθύνσεων 4 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.