ΕΛΛΑΔΑ

H στιγμή της επίθεσης στο συνεργείο του Open - Ούρλιαζε η δημοσιογράφος, έκλεψαν τον οπερατέρ

H στιγμή της επίθεσης στο συνεργείο του Open - Ούρλιαζε η δημοσιογράφος, έκλεψαν τον οπερατέρ

Η στιγμή που άγνωστοι επιτέθηκαν εναντίον των δημοσιογράφων του Open, Ελευθερίας Σπυράκη και Κώστα Αλατζά, αλλά και του οπερατέρ του σταθμού τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το τηλεοπτικό κοινό του Open πάγωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους του σταθμού που βρίσκονταν μέσα σε οχήματα και κάλυπταν τα γεγονότα μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων.

Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά, ενώ στη συνέχεια ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη.

Τα ξημερώματα, μετά το σοκαριστικό περιστατικό, η Ελευθερία Σπυράκη ανέφερε πως οι άγνωστοι χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του. Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Η Ελευθερία Σπυράκη κατήγγειλε επίσης πως «την στιγμή της επίθεσης, ήταν δίπλα αστυνομικοί, και δεν έκαναν τίποτα»!

Ελευθερία Σπυράκη: Η δημοσιογράφος του OPEN μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε για τα όσα έζησε, δείχνοντας διάθεση να μην δοθεί συνέχεια στο όλο σκηνικό.