ΕΛΛΑΔΑ

Τουρισμός για Όλους 2021: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι - Δείτε αν κληρωθήκατε

Τουρισμός για Όλους 2021 δικαιούχοι
Οδηγίες για τα vouchers
Pixabay

Τουρισμός για Όλους 2021: Αναδείχθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» και ξεκινά η απόδοση των vouchers 

Κληρώθηκαν οι νέοι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», με τα οριστικά αποτελέσματα να έχουν αναρτηθεί στην επίσημη πλατφόρμα tourism4all.gov.gr.

Στην κλήρωση συμμετείχαν 309.295 έγκυρες αιτήσεις πολιτών, όπως αυτές καταχωρήθηκαν στον οριστικό πίνακα αιτηθέντων και αποδόθηκαν 35.120 vouchers σε 61.850 ωφελούμενους για καταλύματα, καθώς και 35.732 vouchers σε 66.501 ωφελούμενους για τουριστικά γραφεία, βάσει των διαθέσιμων κονδυλίων του προγράμματος για το 2021 και του συνολικού σχεδιασμού. Συνολικά, αποδόθηκαν 70.852 vouchers σε 128.351 νέους ωφελούμενους του προγράμματος, που προστίθενται στα 423.751 vouchers σε 753.559 ωφελούμενους που αποδόθηκαν το 2020.

Δείτε το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων - Ωφελούμενων για καταλύματα

Μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί 33.822 διατακτικές (e-voucher) από 67.860 ωφελούμενους.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2021» μπορούν να επιλέξουν κατάλυμα της προτίμησής τους από το Οριστικό Μητρώο Παρόχων ανά περιφέρεια που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος.

Δείτε το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων - Ωφελούμενων για τουριστικά γραφεία

Στη συνέχεια, οι διαδικασίες θα πρέπει να γίνουν εξ ολοκλήρου από την πλευρά των δικαιούχων, οι οποίοι καλούνται με δική τους ευθύνη να επιλέξουν το κατάλυμα που τους ενδιαφέρει και να κάνουν κράτηση είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email για την περίοδο που επιθυμούν. Τα ποσά εξαρτώνται από την τιμή συνεργασίας που έχει δηλώσει το κατάλυμα στο οποίο θα γίνει η κράτηση.

Προϋπόθεση για τη χρήση του evoucher είναι η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων. Αν ο δικαιούχος αποχωρήσει νωρίτερα από τις 4 διανυκτερεύσεις, το σύνολο του κόστους της διαμονής βαρύνει τον δικαιούχο, ακυρώνεται το e-voucher σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Δημόσια Πρόσκληση Σε περίπτωση που ζητηθεί προκαταβολή από τον παρόχο αφαιρείται κατά την αναχώρηση από το ποσό της συμμετοχής του δικαιούχου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Εύβοια: «Δεν έσβηνε η φωτιά σε μια μέρα» - Οι Ρουμάνοι διαψεύδουν ελληνικά δημοσιεύματα

Ρoή Ειδήσεων