ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Γορτυνία: «Σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά μου» - Συγκινεί ο οδηγός που πέρασε μέσα από τις φλόγες

Αυτοκίνητο μέσα από τη φωτιά στη Γορτυνία
Ο Περικλής Καπογιάννης είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που πέρασε κυριολεκτικά μέσα από τη φωτιά στη Γορτυνία
Facebook

Ο Περικλής Καπογιάννης είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που πέρασε κυριολεκτικά μέσα από τη φωτιά στη Γορτυνία

Για τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν με το αυτοκίνητο που οδηγούσε πέρασε κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες που έκαιγαν από τη φωτιά στη Γορτυνία μίλησε ο οδηγός που πρωταγωνιστεί στο βίντεο που προκάλεσε αίσθηση.

Ο Περικλής Καπογιάννης, ο οδηγός του αυτοκίνητου, είπε στο MEGA πως το μόνο που σκεφτόταν εκείνη την στιγμή ήταν η οικογένειά του. «Το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν τα παιδιά μου που είναι μικρά και πρέπει να γλιτώσουμε από την φωτιά».

«Σκέφτηκα άμα σταματήσω θα πάρουμε φωτιά, φοβόμουνα δεν το συζητάμε λέω ότι και να γίνει πρέπει να φύγουμε, ήταν τρελά τα πράγματα μου φάνηκε αιώνας. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα να μην βρούμε δέντρο, μην βρούμε δέντρο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος ο οποίος είπε ότι αποφάσισαν να ρισκάρουν τη ζωή τους για να μπορέσουν να ξαναδούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το αυτοκίνητο βρισκόταν στην εθνική οδό Τρίπολης Πύργου μετά το Λιβαδάκι προς Κουκλαμά, και πέρασε κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιές στην Ελλάδα 1980 – 2020: Τα τελευταία 41 χρόνια έχει καεί το 14% της Ελλάδας