ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Χωρίς νερό για δεύτερη μέρα οι Καλύβες – Τι απαντά ο δήμαρχος στο Newsbomb.gr

Χαλκιδική: Χωρίς νερό για δεύτερη μέρα οι Καλύβες – Τι απαντά ο δήμαρχος στο Newsbomb.gr
Μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ζητώντας από την δημοτική αρχή να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημά τους

Δεύτερη μέρα χωρίς νερό μέρα οι Καλύβες στην Χαλκιδική – Αγανάκτηση από κατοίκους και τουρίστες - Τι απαντά ο δήμαρχος στο Newsbomb.gr 

Χωρίς υδροδότηση παραμένει για δεύτερη ημέρα ο οικισμός των Καλυβών στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Οι Καλύβες είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή θέρετρα του Δήμου Πολυγύρου. Μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ζητώντας από την δημοτική αρχή να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημά τους.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Πολυγύρου Χαλκιδικής, κ. Αστέριο Ζωγράφο ο οποίος μας ενημέρωσε ότι η διακοπή του νερού οφείλεται σε βλάβη για την οποία εργάζονται τα κλιμάκια του δήμου και εντός της ημέρας θα έχει αποκατασταθεί.

Επιπλέον, απαντώντας σε ερώτησή μας σχετικά με καταγγελίες κατοίκων που αναφέρουν ότι δεν είναι πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα ο κ. Ζωγράφος δήλωσε ότι το σύστημα υδροδότησης είναι παλαιό και για τον λόγο αυτό έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ώστε να φτιαχτεί.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου χθες το βράδυ αναρτήθηκε η εξής ανακοίνωση: «Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει δυνατή η αποκατάσταση της βλάβης, στην οποία οφείλεται η διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Καλυβών Γερακινής. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις η ροή του νερού, ενδεχομένως να επανέλθει αύριο από το μεσημέρι και μετά έως αργά το απόγευμα, με τεχνική λύση στον αγωγό, ώστε να δοθεί χρόνος στα συνεργεία για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το απόγευμα η τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ερντογάν για το Αφγανιστάν - Στις 19:30