ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Πυροβόλησε εναντίον του ανιψιού του για περιουσιακές διαφορές

Φθιώτιδα: Πυροβόλησε εναντίον του ανιψιού του για περιουσιακές διαφορές

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ένας 75χρονος από τον Άγιο Κωνσταντίνο ο οποίος πυροβόλησε εναντίον του ανιψιού του - Η σφαίρα καρφώθηκε στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν και η ανήλικη κόρη του 54χρονου

  

Στη σύλληψη ενός 75χρονου κάτοικου Αγίου Κωνσταντίνου προχώρησε την Παρασκευή (20/8) το απόγευμα το ΑΤ Καμένων Βούρλων, μετά από μήνυση που υποβλήθηκε από 54χρονο ανιψιό του, ότι πυροβόλησε δύο φορές κατά του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε μαζί με την ανήλικη κόρη του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία οι δύο άντρες είχαν περιουσιακές διαφορές και το επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ της προηγούμενης σε οικόπεδο στον Άγιο Κωνσταντίνο όπου βρίσκεται οίκημα ιδιοκτησίας του 54χρονου.

Ο τελευταίος κατηγορεί τον θείο του για ανθρωποκτόνο πρόθεση, την ώρα μάλιστα που είχε μαζί του και την ανήλικη κόρη του. Από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλεξαν έναν κάλυκα κυνηγετικού φυσιγγίου, ενώ δε διαπιστώθηκε κάποια βολίδα ή σφαιρίδιο φυσιγγίου να έχει πλήξει το όχημα.

Ο 75χρονος παραδόθηκε οικιοθελώς στο ΑΤ Καμένων Βούρλων, και το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό σε κανέναν και ότι πυροβόλησε στον αέρα, ωστόσο παραπέμφθηκε στην τακτική ανακρίτρια, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 24 Αυγούστου.

Μιλώντας στο lamiaReport.gr ο συνήγορος του κατηγορουμένου Κωνσταντίνος Μπαρούτας, δήλωσε τα εξής: «Ο εντολέας μου αρνείται καθ’ ολοκληρία την κατηγορία για την οποία παραπέμπεται στην κ. Ανακρίτρια Λαμίας για να απολογηθεί μετά την δίωξη της κ. Εισαγγελέως, δηλαδή αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Στο παρόν δικονομικό στάδιο της ανακρίσεως δεν μου επιτρέπεται να υπεισέλθω στις λεπτομέρειες της υποθέσεως. Θα προβάλλουμε όλους τους ισχυρισμούς μας και τα αποδεικτικά μέσα αυτών ενώπιον της κ. Ανακρίτριας Λαμίας κατά την απολογία του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η πίεση επανέρχεται στο σύστημα Υγείας - «Άλμα» σε διασωληνωμένους την τελευταία εβδομάδα