ΕΛΛΑΔΑ

To Newsbomb.gr στη φωτιά στην Κάρυστο: Η μάχη των ελικοπτέρων και οι ζημίες σε υποδομές και σπίτια

Φωτιά Κάρυστος
Το Newsbomb.gr και η Ευδοκία Μύτιλη βρέθηκαν στην περιοχή της Καρύστου όπου εκδηλώθηκε φωτιά τα ξημερώματα της Δευτέρας

Το Newsbomb.gr και η Ευδοκία Μύτιλη βρέθηκαν στην περιοχή της Καρύστου όπου εκδηλώθηκε φωτιά τα ξημερώματα της Δευτέρας

Τη μάχη με το οριοθετημένο πλέον μέτωπο της φωτιάς στην Κάρυστο συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβέστες καθώς οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν στην περιοχή δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. Για το λόγο αυτό το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει επάνω στα ελικόπτερα τα οποία από το πρώτο φως της ημέρας κάνουν συνεχώς ρίψεις νερού για να βοηθήσουν τις επίγειες δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει αφήσει πίσω της ζημιές σε διάσπαρτες κατοικίες αλλά και στις υποδομές όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Newsbomb.gr που βρέθηκε στο μέτωπο της πυρκαγίας με τη ρεπόρτερ Ευδοκία Μύτιλη.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη φωτιά στην Εύβοια που κατέγραψε το Newsbomb.gr

Η πυροσβεστική ανακοίνωσε λίγο μετά τις 10 το πρωί την οριοθέτηση της φωτιάς που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας από τον οικισμό Φηγιάς στην Κάρυστο.

Παρόλα αυτά στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν ακόμα 64 πυροσβέστες με 26 οχήματα ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν 9 ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος. Στην περιοχή βρίσκεται και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος ενώ συνδράμουν Στρατός, Λιμενικό, εθελοντές και υδροφόρες από ΟΤΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ανησυχία για τα γλέντια του Σαββατοκύριακου – Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.