ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος των Razastarr

Νεκρός σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος των Razastarr

Θλίψη στον χώρο του ελληνικού hip hop

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 46 ετών, το βράδυ της Κυριακής (22/08), ο Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr.

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η αδερφή του Οδυσσέα, Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως Sadahzinia, μέλος του γνωστού low bap συγκροτήματος των Active Member.

Οι Razastaar δημιουργήθηκαν το 1993 και αποτελούν ένα από τα πλέον ιστορικά hiphop σχήματα στην Ελλάδα, έχοντας κυκλοφορήσει δισκογραφικά τρεις δουλειές (Τα πιο Όμορφα Όνειρα είναι Ανώνυμα, το Κελί, Όπως Λιώνει Το Κερί).

Ποιοι ήταν οι Razastarr

Οι Razastarr (Νικόλας Καρίμανλης & Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993 και αποτελούν ένα από τα πλέον ιστορικά χιπ χοπ σχήματα στην Ελλάδα και άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της χιπ χοπ κουλτούρας στη χώρα μας.

Είναι από τους πιο πρωτοπόρους στην Ελλάδα στο θέμα χιπ χοπ εφόσον έχουν κάνει τολμηρές αλλαγές στην μουσική του.

Ο Νικόλας και ο Οδυσσέας σαν Razastarr, έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικά τρεις δουλειές (Τα πιο Όμορφα Όνειρα είναι Ανώνυμα, το Κελί, Όπως Λιώνει Το Κερί).

Μετά από αρκετά χρόνια “μουσικής απόστασης”, τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν από ένα solo album ο καθένας που τιτλοφορούνται “Εν χρόνω”(Νικόλας Καρίμανλης,2007) και “Από το μηδέν στο είμαι” (Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, 2005).

Στη συνέχεια ο Οδυσσέας έκανε κι άλλες δουλειές και συνεργασίες, ενώ πρόσφατα δημιούργησε τους Muddy Vibez (Οδυσσέας, JK1 και Dj Wheel M). Την νέα δουλειά του παρουσίασε στο Ρομάντσο το 2020.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ στα Βίλια στη θέση Προφήτης Ηλίας - Πνέουν άνεμοι έως 8 μποφόρ