ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας της 56χρονης στη Θεσσαλονίκη

σύλληψη
newsbomb.gr

Εντοπίστηκε ο σύζυγος της 56χρονης που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι.

Συνελήφθη ο άνδρας ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 56χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Γραβιάς, στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε το Thestival.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεωργιανός εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη γυμνό από τη μέση και πάνω, με αίματα στα χέρια του.

Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψής του:

«Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» ακούστηκε να φωνάζει η 56χρονη από τη Γεωργία που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με γείτονά της.

Η αστυνομία κλήθηκε το μεσημέρι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από περίοικο. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της γυναίκας και ειδικότερα να πρόκειται για τον σύντροφο της θανούσας (επίσης με καταγωγή από τη Γεωργία).

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από μαρτυρίες περιοίκων που φέρονται να κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, η σχέση του ζεύγους φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό, ενώ μόλις λίγες μέρες νωρίτερα ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.628 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 34 νεκροί σε 24 ώρες, στους 319 οι διασωληνωμένοι