ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιές σε Κάζα και Βίλια Αττικής: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κατάσβεσης

Φωτιές πυροσβεστική Κάζα Βίλια
Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κατάσβεσης από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.
INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φωτιά - Όλες οι ειδήσεις: Οι επιχειρήσεις κατάσβεσης στην Κάζα και στα Βίλια Αττικής συνεχίζονται.

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κατάσβεσης σε διάφορες πυρκαγιές στην Επικράτεια. Συνδρομή παρέχουν δυνάμεις που διατέθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.

Ειδικότερα:

  • Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της 23ης Αυγούστου 2021, σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Αττικής είναι οριοθετημένη και επιχειρούν, 163 πυροσβέστες με 56 οχήματα συμπεριλαμβανομένων: δύο (2) ομάδων πεζοπόρων τμημάτων, της δύναμης που έχει διαθέσει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας με 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. από τη Ρουμανία, 37 πυροσβέστες με 9 οχήματα από τη Πολωνία, το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. καθώς και η ομάδα Σ.μη.Ε.Α. της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής. Συνδρομή παρέχουν η ΕΛ.ΑΣ., ο Ε.Σ., εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.
  • Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 16η Αυγούστου 2021, σε δασική έκταση στη Δ.Ε. Βιλίων συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις κυρίως για την διαβροχή της περιμέτρου. Συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός, εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και χωματουργικά μηχανήματα της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown στους ανεμβολίαστους μέχρι τον Μάρτιο του 2022 - Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr