ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Υψηλά θα κινηθεί ο υδράργυρος την Κυριακή - Τι θερμοκρασίες αναμένονται

ζέστη θερμοκρασία
INTIME

Μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας σημειώθηκε το Σάββατο, ωστόσο υψηλές ήταν οι μέγιστες θερμοκρασίες. Πώς θα είναι ο καιρός την Κυριακή.

Παρά τη μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας, υψηλές μέγιστες σημειώθηκαν το Σάββατο 28 Αυγούστου, με τον υδράργυρο να φτάνει κατά τόπους στους 36-37 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr - με τις θερμοκρασίες να αναμένεται να κινηθούν σε αντίστοιχα επίπεδα και την Κυριακή.

Oι 8 υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες έως τις 16:30, όπως αυτές καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ήταν οι εξής:

Λίνδος: 36,8 βαθμοί Κελσίου

Διδυμότειχο Έβρου: 36,4

Τρίκαλα: 35,8

Μακρακώμη Φθιώτιδας: 35,8

Θήβα- Νέα Οδός: 35,7

Στυλίδα Φθιώτιδας: 35,7

Σπάρτη: 35,7

Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας: 35,7

Όσον αφορά στην πρόγνωση καιρού για την Κυριακή, η ΕΜΥ προβλέπει τα εξής:

Στα δυτικά και από το μεσημέρι στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα δυτικά και τα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Ανατροπή στη δολοφονία της Καρολάιν - Ο συνεργός και οι καταθέσεις