ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα - To Newsbomb στον τόπο της τραγωδίας

Οι ροδιές που άφησε το όχημα του Mad Clip
Οι ροδιές που άφησε το όχημα του Mad Clip

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του θανάτου του γνωστού ράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης.

O Mad Clip δεν ζει πια ανάμεσά μας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα, βυθίζοντας στη θλίψη φίλους, συγγενείς αλλά και όσους τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

Το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατα κόσμο Πήτερ Αναστασόπουλου προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα επί της Λεωφόρου Αθηνάς, εξω απο την Εκκλησία της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο δημοφιλής ράπερ να χάσει τη ζωή του.

Από το πρωί της Πέμπτης, στο σημείο του δυστυχήματος μεταβαίνουν φίλοι και θαυμαστές του Mad Clip από καθε γειτονια της Αθήνας για να αφήσουν ένα λουλούδι στον τόπο που σκοτώθηκε ο αγαπημένος τους ράπερ.

Το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Mad Clip
Το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Mad Clip

Mad Clip: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προσπάθησε να φρενάρει για να μείνει στον δρόμο, δυστυχώς ωστόσο δεν τα κατάφερε και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Η ξέφρενη πορεία του οχήματός του σταμάτησε σε ένα δέντρο.

Χαρακτηριστικό της προσπάθειας που έκανε ο άτυχος ράπερ είναι ότι προσπαθούσε επί... 80 μέτρα να φρενάρει.

Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο κοντινού του φίλου, όπως φαίνεται και από τα stories που δημοσίευε μερικές ώρες πριν το φρικτό δυστύχημα το οποίο του έκοψε το νήμα της ζωής.

Οι άντρες της πυροσβεστικής, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip, ο οποίος ήταν μόνος του στο όχημα, σύμφωνα με την τροχαία.

Mad Clip: Το tweet της πυροσβεστικής για το τροχαίο

«Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφόρου Αθήνας στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα», ανέφερε το μήνυμα της πυροσβεστικής.

Στα social media κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον κολλητό του Mad Clip, Light απο το σημείο του τροχαίου. Ο Light φαίνεται σε βίντεο αφού έχει αντικρίσει νεκρό το φίλο του μέσα στο αυτοκίνητο, να λέει με λυγμούς, «πάει, πάει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο δημοφιλής ράπερ

Mad Clip: Tα τελευταία post στο instagram - Εικόνες σοκ από το τροχαίο δυστύχημα

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Η τραγική ιστορία πίσω από το τσιμεντωμένο πτώμα- Η Μόνικα και ο No1 ύποπτος