ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη δύο Ινδών για τη δολοφονία 44χρονου ομοεθνή τους στο Ρέθυμνο

Σύλληψη δύο Ινδών για τη δολοφονία 44χρονου ομοεθνή τους στο Ρέθυμνο

Στα «χέρια» της αστυνομίας βρίσκονται δύο Ινδοί, ηλικίας 24 και 38 ετών, για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατηγορούμενοι για τον θάνατο 44χρονου ομοεθνή τους που βρέθηκε χθες νεκρός και θαμμένος σε ελαιώνα στο Ρέθυμνο.

Το πτώμα του Ινδού, που αναζητούσε η αστυνομία μετά από καταγγελία ότι απήχθη και τελικά βρέθηκε χθες στην Περιοχή Λατζιμάς του Ρεθύμνου, ήταν βαρύτατα κακοποιημένο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Ο 44χρονος βασανίστηκε από τους απαγωγείς του, χτυπήθηκε άσχημα σε όλο του το σώμα και τελικά μία μαχαιριά στο λαιμό, επέφερε το θάνατο του.

Η μέρα θανάτου του Ινδού, τοποθετείτε μία εβδομάδα πίσω, στο διάστημα δηλαδή που αναφέρθηκε η εξαφάνισή του, από τον συγκάτοικό του, στις αστυνομικές αρχές.Να σημειωθεί ότι οι δράστες ζήτησαν λύτρα από συγγενικά πρόσωπα του άτυχου μετανάστη που ζουν στην Ινδία, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου αναζητάει ακόμα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής, που συμμετείχαν στην απαγωγή του και όπως όλα δείχνουν πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα.