ΕΛΛΑΔΑ

Μίκης Θεοδωράκης: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Μίκης Θεοδωράκης κηδεία
Πού θα γίνει η ταφή του
Intime News

Στην πατρίδα του, το Γαλατά Χανίων, ήθελε να αναπαυθεί για πάντα ο Μίκης Θεοδωράκης που έφυγε το πρωί της Πέμπτης (2/9) από τη ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία επιθυμία του η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή να πραγματοποιηθούν στην πατρίδα του, το Γαλατά Χανίων, ο μεγάλος μουσουργός την είχε μεταφέρει στον ΓΓ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, τη γραμματέα του Ρένα Παρμενίδου και τον Πρόεδρο του «Παγκρητίου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη», Γιώργο Αγοραστάκη.

Το πότε θα γίνει η κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό.

Την ίδια ώρα, το δικό τους «αντίο» στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και άνθρωπο, Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε σήμερα από τη ζωή, λένε με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα, υπουργοί, οργανισμοί και στελέχη της πολιτικής ζωής. Ο Μίκης Θεοδωράκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

Ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας, αλλά και μια από τις σημαντικότερες και πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της νεότερης Ελλάδας, ο Μίκης Θεοδωράκης, επηρέασε όσο λίγοι το πολιτιστικό στίγμα της χώρας για ολόκληρες δεκαετίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης

Mίκης Θεοδωράκης: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. – Τα βίντεο και οι μαρτυρίες