ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Πατούλης: Στο βιβλίο για τη ζωή μου θα έβαζα και τη μητέρα μου και τη Μαρίνα

Γιώργος Πατούλης
Για την μητέρα του, την προσωπική του ζωή, τον γιό του και το διαζύγιο από την Μαρίνα Πατούλη μίλησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης
INTIME

Για την μητέρα του, την προσωπική του ζωή, τον γιό του και το διαζύγιο από την Μαρίνα Πατούλη μίλησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης

Με πολλές προσωπικές αναφορές στη μητέρα του, τον γιo του αλλά και το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη διάνθισε την συνέντευξή του στο MEGA o περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Αναφερόμενος στη μητέρα του, η οποία έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε για να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της είπε ότι «η μητέρα μου πάντα θα με σταύρωνε. Μου λείπει. Λέω κάθε φορά να πάρω την μητέρα μου αλλά… Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα που έφερε δύο επιστήμονες στην κοινωνία».

Εξομολογήθηκε, μάλιστα, ότι «θα μπορούσα να είχα δώσει περισσότερο χρόνο στη σχέση με την μητέρα μου».

Μιλώντας για τον γιο του τον χαρακτήρισε αυστηρό κριτή σημειώνοντας ότι «έχουμε μια φιλική σχέση». «Δεν κρίνω, μας κρίνει μέσα από συζήτηση. Καθημερινά είμαστε σε μια γόνιμη επαφή με τον γιό μου, που μας γεμίζει όπως μου έχει πει και ο ίδιος» συμπλήρωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Γιώργος Πατούλης για το διαζύγιό του: Θέλω όλοι να σεβαστούν την προσωπική μου ζωή

Από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αναφορές στο διαζύγιο του Γιώργου Πατούλη με τον ίδιο να τονίζει ότι «τους σέβομαι όλους, αλλά θέλω να σεβαστούν όλοι την προσωπική μου ζωή». «Μετά τον χωρισμό υπάρχει σεβασμός, αγάπη και πάντα θέλεις να είναι καλά. Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς, είτε είναι μαζί, είτε χώρια μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον και μια φιλική σχέση» συμπλήρωσε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Όπως είπε, δε, «έχει τύχει να κλαίω καθημερινά σε μια περίοδο» προσθέτοντας ότι το «σημαντικότερο από τα μαθήματα που έχω πάρει είναι να μην ξαναγίνονται τα ίδια λάθη. Είμαστε μπαρουτοκπανισμένοι».

Ο Γιώργος Πατούλης κλήθηκε να απαντήσει και στο ποιους θα συμπεριλάμβανε στο βιβλίο της ζωής του και απάντησε ότι «αν έβαζα ένα βιβλίο για την ζωή μου θα έβαζα ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, όπως η μητέρα μου και η Μαρίνα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στη Ραφήνα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι πολυκατοικίας

Mad Clip: Σήμερα στις 16:30 η κηδεία του, σε live streaming στο Youtube - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας - Ισχυρή προειδοποίηση για την Εύβοια