ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούπολη: Αγωνία για τη 15χρονη που έπεσε σε γκρεμό – Κρίσιμη η κατάστασή της

Πετρούπολη: Αγωνία για τη 15χρονη που έπεσε σε γκρεμό – Κρίσιμη η κατάστασή της

Πετρούπολη: Η κοπέλα φέρει κρανιογκεφαλικές κακώσεις και έχει σπασμένα άκρα.

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια της 15χρονης κοπέλας από την Πετρούπολη, η οποία την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου, έπεσε από γκρεμό ύψους 15 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη βρισκόταν μαζί με φίλους της στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, πάνω από την οποία δεσπόζουν οι βράχοι από τους οποίους η Αθήνα φαίνεται «πιάτο». Το σημείο αποτελεί στέκι νεαρών που κάθονται και θαυμάζουν τη θέα και τραβούν φωτογραφίες.

Όπως μετέδωσε το Mega, η 15χρονη μάλλον είχε πάει να βγάλει selfie κι έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει από τα 15 μέτρα. Μαζί της ήταν κι άλλα τέσσερα παιδιά. Κάποιο από αυτά μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, τράβηξε τα μαλλιά του κοριτσιού, για να μην πέσει.

Το κορίτσι αρχικά φέρεται να είχε τις αισθήσεις του. Όταν ρώτησαν τη 15χρονη πώς έπεσε, αυτή απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω».

Οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν πολύ γρήγορα και πήραν καταθέσεις από τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το κορίτσι στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει κρανιογκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα άκρα, όμως πιθανότατα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Οι επόμενες δύο ημέρες θεωρούνται κρίσιμες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τι αλλάζει από σήμερα για τους ανεμβολιαστούς σε εργασία, εστίαση και μετακινήσεις

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται έξαρση της ζέστης τις επόμενες ημέρες

Σχολεία - Γκάλοπ Newsbomb.gr: Το 81% διαφωνεί με τον τρόπο που ανοίγουν - Τι θα ισχύει από σήμερα