ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι της ζήτησε ο δικηγόρος της γυναίκας που της πέταξε το βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου
Τετ α τετ με τον δικηγόρο Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος εκπροσωπεί την Έφη Κακαράντζουλα, την γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι, είχε η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για την επίθεση σε βάρος της
ΙΝΤΙΜΕ

Τετ α τετ με τον δικηγόρο Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος εκπροσωπεί την Έφη Κακαράντζουλα, την γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι, είχε η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για την επίθεση σε βάρος της

Να μιλήσει με την Ιωάννα Παλιοσπύρου το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα θέλησε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Έφης Κακαράτζουλα, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου προσέγγισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου για να της μιλήσει λίγο μετά την είσοδό της στο δικαστήριο υπό τις ιαχές «μπράβο» από άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο.

Κατά πληροφορίες ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι εξέφρασε αρχικά τη συμπόνια του στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κεχαγιόγλου ζήτησε από το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέρασε λίγο πριν τις 9 το πρωί το κατώφλι του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας προκειμένου να παρασταθεί στη δίκη της 36χρονης Έφης που τον περασμένο Μάιο της επιτέθηκε εκτοξεύοντας της βιτριόλι.

Η Ιωαννα έφτασε συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και συγγενικά της πρόσωπα. Φορώντας ένα καπέλο και μάσκα πέρασε την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση. Πριν την έναρξη της διαδικασίας συνομιλούσε με τους δικηγόρους της, σχολιάζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε από την τόσο έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για την υποβολή τους

GNTM 4: Η 19χρονη που «τρέλανε» τους κριτές (video)

Ελένη Μενεγάκη: Αιφνιδίασε τους πάντες-«Μην τρομοκρατείστε! Έχω ψυχολογικά, αν δεν είμαι ελεύθερη»