ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Απούσα η δράστις - «Θα εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου»

Επίθεση με βιτριόλι: Απούσα η δράστις - «Θα εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου»

Υπόθεση βιτριόλι: Το Newsbomb.gr σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Ρεπορτάζ: Σοφία Σπίγγου, Ευδοκία Μύτιλη

Ξεκίνησε στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η δική για την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η άτυχη Ιωάννα έφτασε στο Εφετείο λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, φορώντας την ειδική μάσκα στο πρόσωπό της. Κάνοντας αργά βήματα και υποβασταζόμενη από τους δύο δικηγόρους της, Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή, η νεαρή κοπέλα κοίταξε στα μάτια τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που είχαν κατακλείσει τον προαύλιο χώρο των Δικαστηρίων.

Κατά την είσοδό της, δημοσιογράφοι και κόσμος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο χειροκρότησαν την Ιωάννα και της φώναξαν μπράβο για το θάρρος της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου, η Ιωάννα πήρε τη θέση της, ενώ συνομιλούσε συνεχώς με τους δικηγόρους της που προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν από το σοκ, τόσο της επαφής με τον έξω κόσμο όσο και από την αγάπη και τη συμπαράσταση που έλαβε φτάνοντας στα Δικαστήρια.

Η Ιωάννα παραμένει σιωπηλή μέσα στην αίθουσα, έχοντας συνεχώς στο πλευρό της τη μητέρα της.

Ξεκινώντας τη διαδικασία ο πρόεδρος της έδρας φώναξε το όνομα της κατηγορουμένης. «Είναι απούσα κύριε Πρόεδρε», φώναξε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου. Τότε, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

Αμέσως μετά δηλώθηκε η παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από την πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία σηκώθηκε όρθια για να δηλώσει την παρουσία της.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για την υποβολή τους

GNTM 4: Η 19χρονη που «τρέλανε» τους κριτές (video)

Ελένη Μενεγάκη: Αιφνιδίασε τους πάντες-«Μην τρομοκρατείστε! Έχω ψυχολογικά, αν δεν είμαι ελεύθερη»