ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη»

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη»

Η ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι πριν από 16 μήνες στην Καλλιθέα συγκλόνισε το πανελλήνιο. Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου απέδειξε για ακόμα μία φορά το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει.

Στις 15 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της πέρασε το κατώφλι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου περιμένοντας να αντικρίσει την γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή, πετώντας της βιτριόλι. Όμως η Έφη Κακαράντζουλα δεν παρέστη στο δικαστήριο...

Η Ιωάννα στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε τόσο για την απουσία της κατηγορουμένης όσο και για τον Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά προκειμένου να πάρει πίσω τη ζωή της.

«Το μεγαλύτερο ερώτημα για μένα από την πρώτη στιγμή ήταν το γιατί δέχθηκα την επίθεση, γιατί κάποιος να μου κάνει αυτό το κακό. Ήταν μεγάλη απογοήτευση και προσβολή η απουσία της. Όχι όμως για μένα αλλά και γιατί μαζί με εμένα έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετοί άνθρωποι. Πρώτα από όλα η οικογένειά μου, οι φίλοι μου. Ταλαιπωρήθηκαν άνθρωποι από το εργασιακό και το φιλικό μου περιβάλλον, αλλά εκείνη επέλεξε να μην έρθει», είπε η Ιωάννα.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το τι περιμένει στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν θα περάσει και πάλι την πόρτα του δικαστηρίου και αν αυτή τη φορά περιμένει να βρεθεί τετ-α-τετ με την κατηγορούμενη, είπε «δεν το γνωρίζω αν θα παρευρεθεί. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας. Δεν δείχνει να έχει καταλάβει τι έχει κάνει και πόσο σοβαρό ήταν αυτό. Κρατά μια απόσταση σαν να μην την αφορά».

«Οι περισσότεροι φοβήθηκαν αν μπορώ να το αντέξω και αν μπορώ να το κάνω. Όμως για μένα ήταν μονόδρομος γιατί θεωρώ ότι το οφείλω στον εαυτό μου. Θεωρώ ότι θα με βοηθήσει το να είμαι εκεί να καταλάβω και να ξεπεράσω σιγά-σιγά όλο αυτό το σοκ που έχω υποστεί. Με επιβαρύνει αλλά είναι ένας τρόπος που θα με βοηθήσει στο να προχωρήσω παρακάτω», πρόσθεσε η Ιωάννα.

Σχετικά με την πρώτη επαφή που είχε στα δικαστήρια με τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, η Ιωάννα δήλωσε πως γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω της, αλλά δεν τρόμαξε. «Έτσι κι αλλιώς ήταν για μένα δύσκολο γιατί είμαι πάρα πολλούς μήνες στην απομόνωση. Ήταν σοκ για μένα να βρεθώ με τόσο κόσμο. Πόσω μάλλον όταν ξέω ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω μου. Με σόκαρε σε έναν βαθμό αλλά δεν με τρόμαξε. Προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι είχα τη διάθεση να μιλήσω γιατί ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει να πω μια κουβέντα. Όφειλα να τοποθετηθώ την ώρα που τελείωσε η δίκη για την απουσία της κατηγορούμενης».

Για την συζήτηση που είχε με τον συνήγορο της κατηγορουμένης μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος της εξέφρασε τη συμπαράστασή της είπε, «Ισχύει ότι συναντηθήκαμε. Δέχθηκα να μου μιλήσει. Μου εξέφρασε τη συμπαράστασή του. Προσπάθησε να μου εξηγήσει ότι άλλος ο ρόλος του συνηγόρου και άλλος ο ρόλος του ανθρώπου που σκέφτεται τον πόνο που έχω τραβήξει».

Η Ιωάννα μίλησε και για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε πριν αρκετές εβδομάδες στο Instagram από τα πρώτα χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε, «Όλο αυτό το διάστημα δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα που με ρωτάνε για το πώς είναι η υγεία μου και τον πόνο που έχω τραβήξει. Έχω προσπαθήσει να το εξηγήσω πολλές φορές. Επειδή ξέρω όμως ότι δεν έχει καθένας μας ιατρικές γνώσεις ήθελα να εξηγήσω τι συμβαίνει Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις μου, όταν είδα τις φωτογραφίες μου. Η γιατρός πάντα προσπαθούσε να μου εξηγήσει, άλλα όταν είδα τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία κατάλαβα πόσο δύσκολη ήταν για εκείνη να μου δώσει να καταλάβω το μέγεθος της ζημίας και την προσπάθεια που έπρεπε να κάνει ως γιατρός για να αποκαταστήσει τη βλάβη με αυτά τα μοσχεύματα. Το δεύτερο που σκέφτηκα ήταν ότι αυτές τις εικόνες, όσο ήμουν στο νοσοκομείο, η μητέρα μου έπρεπε να βρει το θάρρος για να τις αντιμετωπίζει και να βρίσκει το κουράγια μπροστά μου να φέρεται φυσιολογικά και να φαίνεται ήρεμη», είπε και πρόσθεσε, «κατάλαβα επίσης πόσο πολύ κοντά έφτασα στον θάνατο. Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα και δυστυχώς είναι ένας τρόπος κάθε φορά να συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορέσω να είμαι ξανά το ίδιο όπως ήμουν».

Πώς αντέδρασε όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της στον καθρέφτη

«Για πρώτη φορά είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη λίγο πριν φύγω από το νοσοκομείο. Δεν είχα δει το πρόσωπό μου, δεν είχα δει τα χέρια μου. Κάθε φορά που έκανα αλλαγές στις γάζες γυρνούσα το κεφάλι μου για να μην αντικρίσω το θέαμα», είπε όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου πώς ένιωσε όταν έπρεπε να δει το πρόσωπό της για πρώτη φορά στον καθρέφτη.

«Όσο όμως πλησίαζε η ώρα της εξόδου οι ψυχίατροι με πίεζαν να κάνω την κίνηση αυτή. Ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω πριν να φύγω από την ασφάλεια του νοσοκομείο. Με βοήθησε η γιατρός μου δείχνοντάς μου κάποιες πρώτες φωτογραφίες από τα χειρουργεία, τι θα είναι αυτό που θα αντικρίσω και γιατί θα το αντικρίσω. Δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να προετοιμαστεί γι’ αυτό. Στην αρχή έψαχνα να βρω τον εαυτό μου κάτω από αυτή την εικόνα. Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω ότι δεν θα ξαναδώ αυτή την εικόνα», πρόσθεσε.

«Ο ψυχικός πόνος δεν ξεπερνιέται, λύγισα αμέτρητες φορές»

«Αυτό που μου έχει πει η γιατρός μου και το κρατώ είναι ότι ο σωματικός πόνος ξεπερνιέται, ο ψυχικός όχι. Οι σωματικοί πόνοι είναι αφόρητοι σε κάθε αλλαγή. Ήταν αμέτρητες οι φορές που λύγισα. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θυμάμαι ήταν ότι επειδή δεν έχω φλέβες και δεν μπορούσαν να μου πάρουν αίμα από τα χέρια, μου έπαιρναν από ένα σημείο που πονούσε πολύ. Αυτό ακόμα με τρομάζει αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει αυτό. Και το δεύτερο που θυμάμαι έντονα είναι στα πρώτα χειρουργεία που ήμουν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσα να μιλήσω με κανέναν, δεν ρωτούσα λεπτομέρειες στην αρχή γιατί φοβόμουν, και για να δώσω κουράγια στον εαυτό μου, την ώρα που με μετέφεραν στο χειρουργικό κρεβάτι, έλεγα στον εαυτό μου«ότι κορίτσι μου δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να πεθάνεις που είναι το ίδιο με αυτή την κατάσταση που βρίσκεσαι». Οπότε σκεφτόμουν ότι μόνο καλό μπορεί να σου κάνει το χειρουργείο».

«Το στήριγμα μου ήταν η μητέρα μου. Στηρίχθηκα στη δύναμη της μαμάς μου για να μπορέσω κι εγώ να το αντιμετωπίσω», είπε.

«Το βράδυ πριν από την επίθεση ήταν όλα φυσιολογικά»

«Το προηγούμενο βράδυ της επίθεσης ήταν όλα πολύ φυσιολογικά. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα ή αίσθηση ότι θα μου συμβεί κάτι. Ήταν ένα όμορφο πρωινό που ετοιμάστηκα να πάω στη δουλειά μου», είπε η Ιωάννα τονίζοντας πως τίποτα δεν προμήνυε τον εφιάλτη της.

«Αυτό που δεν έχει γίνει κατανοητό ήταν ότι η ποσότητα από το βιτριόλι ήταν τόσο πολύ μεγάλη που οι τραυματισμοί που έχω είναι στον επάνω κορμό, στα χέρια, στο πρόσωπο και τον λαιμό μου. Είναι και τα πόδια μου τραυματισμένα καθώς από εκεί πήραν μοσχεύματα. Ανέπαφη είμαι από τις γάμπες και κάτω», ανέφερε, λέγοντας πως τώρα είναι στη δεύτερη φάση της αποκατάστασης. «Έχει τελειώσει η πρώτη φάση των χειρουργείων για να είμαι λειτουργική επί το πλείστον. Αυτή την περίοδο ο οργανισμός μου ξεκουράζεται. Επιβάλλεται να κάνω θεραπείες και μασάζ των μοσχευμάτων γιατί αν δεν το κάνω θα σκληρύνουν και σε βάθος χρόνου μπορεί και να χρειαστεί να τα αντικαταστήσω. Στη δεύτερη φάση θα ξεκινήσω πάλι χειρουργεία για να αποκαταστήσω όσα σημεία δεν έχουν πάει καλά».

Όσον αφορά στη μάσκα που φορούσε στο δικαστήριο τόνισε πως «ο ρόλος της μάσκας είναι θεραπευτικός. Με πιέζει ώστε να μην υπερτροφούν οι ουλές για να μπορέσει το δέρμα να τοποθετηθεί και να σταθεροποιηθεί. Προφανώς δεν είμαι γιατρός. Όμως ναι με ενδιαφέρει να ξέρω σε ποια κατάσταση είμαι και τι επιλογές έχω». Ο Γολγοθάς της Ιωάννας όμως δεν τελειώνει εδώ, οι θεραπείες της θα συνεχιστούν για πολύ καιρό ακόμη, «η γιατρός μου μου έχει δώσει μια εικόνα των επιλογών και των θεραπειών που θα πρέπει να ακολουθηθούν. Μου έχει εξηγήσει τους κινδύνους. Ό,τι μπορεί να μην πάνε καλά και πρέπει να τα επαναλάβω. Ό,τι μπορεί κάποια να τα διορθώσω. Ξέρω ότι θα δουλέψουμε με διατατήρες για να έχω πλεονάζον υγιές δέρμα για να τοποθετηθεί πάνω από τα μοσχεύματα».

«Δεν γνωρίζω τον 40χρονο»

Το Σαββατοκύριακο ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα που θεωρείτο η «πέτρα του σκανδάλου» και για τον οποίο είχε ακουστεί πως οι δύο γυναίκες είχαν αντιζηλία, η Ιωάννα ανέφερε πως δεν τον έχει δει ποτέ. «Καλό θα είναι να εξετάζουν αυτά που δηλώνουν γιατί η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και θα πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα των λόγων μας. Εγώ θα ήθελα να πει στο δικαστήριο τα πραγματικά γεγονότα. Αυτό τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, δεν ξέρω πώς είναι, δεν ξέρω την όψη του, δεν έχω ακούσει τη φωνή του. Είναι άσχημο να μιλάνε για ερωτική αντιζηλία όταν δεν υπήρχε καμία άλλη επαφή πέραν του διαλόγου που είχαμε στο Facebook και έχει δημοσιοποιηθεί», είπε και τόνισε πως «εκείνος δεν έχει κάνει καμία κίνηση ούτε και κάποιος από την πλευρά του να επικοινωνήσει μαζί μου. Εγώ δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν από τους δύο. Όλα τα μηνύματα που υπάρχουν στη δικογραφία έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα. Προσπάθησα και ήμουν ειλικρινής και με τους δύο και δεν κατάλαβα ποτέ αν εγώ είμαι αυτός ο λόγος που έχω εμπλακεί σε αυτή τη διαδικασία. Εκείνη ήξερε ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με εκείνον γιατί με παρακολουθούσε»

Όπως ανέφερε, με την κατηγορούμενη είχαν επαφές μία με δύο φορές τον χρόνο και τίποτα περισσότερο. «Η μόνη επαφή που είχαμε ήταν μια φορά το χρόνο ή δύο φορές τον χρόνο σε κάποιο φιλικό σπίτι σε μια γιορτή και εκεί ανταλλάσσαμε κάποια κουβέντα στα πλαίσια της κοινωνικής συναναστροφής. Δεν ήμασταν φίλες», είπε.

Πολύ λόγος έγινε και για την εξαίρεση των ενόρκων, την οποία ζήτησε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, «αρχικά να πω ότι είναι δικαίωμα του συνηγόρου να προχωρεί σε αυτές τις ενέργειες. Η δικαιοσύνη δεν έχει θέμα φύλου. Ως γυναίκα νιώθω ότι αυτή η κίνηση έχει στοιχεία σεξισμού και ρατσισμού. Νιώθω ότι η υπόθεση έχει αγγίξει όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι οι ένορκοι από τα στοιχεία της δικογραφίας θα πράξουν το έργο τους σωστά».

Τα μηνύματα συμπαράστασης και το δώρο που την συγκίνησε

Όλο αυτό τον καιρό η οικογένεια, οι φίλοι της και απλός κόσμος είναι στο πλευρό της, προσπαθώντας να της δώσουν δύναμη. «Την αγάπη την έχω εισπράξει από την αρχή της επίθεσης. Μου έστελναν γράμματα, εικονίτσες. Αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι το δώρο που έστειλε η 16χρονη Έφη από τη Λάρισα και η Δανάη που μου είχε φτιάξει τον πίνακα με τα λουλούδια. Είχα συγκινηθεί, όταν τον είχε φέρει η μητέρα μου στο νοσοκομείο. Αντλώ πολλή δύναμη από αυτήν την αγάπη και μου δίνει κουράγιο να το πολεμήσω, να το προσπαθήσω και να τα καταφέρω. Γιατί αυτή η συμπαράσταση με κάνει να μην φοβάμαι. Το πιο άσχημο συναίσθημα πέραν από τον πόνο είναι ο φόβος».

«Είναι τόσο άσχημο το συναίσθημα κάθε φορά που ακούω ότι υπάρχει ένα νέο τέτοιο περιστατικό. Ξαναζώ τον πόνο από την αρχή. Θα πρέπει η πολιτεία να πάρει μέτρα για να κατασταλούν τα φαινόμενα μιμητισμού», λέει. «Έχω μιλήσει προσωπικά και με την κυρία Κούνεβα που υπήρξε θύμα ενός τέτοιου εγκλήματος. Ήρθε σε επαφή μαζί μου με δική της πρωτοβουλία. Ήταν γλυκιά, μου εξήγησε πολλά πράγματα που δεν αντιλαμβανόμουν και θέλω να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για αυτή τη στήριξη», πρόσθεσε.

«Η Έφη θα αποφυλακιστεί και εγώ θα έχω για μία 10ετία πόνους»

Για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης της κατηγορούμενης σε 5 χρόνια μετά την ενδεχόμενη καταδίκη της, η Ιωάννα είπε, «είναι πολύ σοκαριστικό, ότι σύμφωνα με τους γιατρούς θα έχω για μία 10ετία πόνους και χειρουργεία για να αποκαταστήσω σε κάποιον βαθμό τη λειτουργία μου και η δράστις θα αποφυλακιστεί πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς, έτσι είναι το νομικό πλαίσιο. Αυτό που με τρομάζει είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν ξέρω αν θα έχει κατανοήσει το κακό που έχει προκαλέσει και αν θα έχει μετανιώσει γι’ αυτό. Η συμπεριφορά της, μόνο αυτό, μου έχει δώσει να καταλάβω. Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου από την οικογένειά της».

«Νιώθω πολύ ευλογημένη. Από την ημέρα της επίθεσης είναι δίπλα μου η οικογένειά μου και ειδικά η μητέρα μου. Σκεφτείτε ότι ένα πρωί την πήραν τηλέφωνο και της είπαν για την επίθεση και από τότε είναι δίπλα μου. Έχει αλλάξει και η δική της ζωή. Έχει επηρεαστεί όλη η οικογένειά μου. Ευτυχώς όμως και οι συγγενείς μου και οι φίλοι μου είναι δίπλα μου και προσπαθούν να μου δίνουν κουράγιο, να μου δίνουν τη σημασία που έχει να την παλέψω», είπε αναφορικά με τη συμπαράσταση που έχει λάβει από το περιβάλλον της όλο αυτόν τον καιρό.

Για το αν έχον αλλάξει τα πρότυπα ομορφιάς, η Ιωάννα είπε, «από μικρή καταλάβαινα ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι κάτι που μπορεί ένας άνθρωπος να στηρίξει όλη του τη ζωή. Ποτέ δεν ήμουν ο άνθρωπος που πόνταρα σε αυτό και το έχει δείξει ο πρότερος βίος μου. Προσπαθούσα να καλλιεργήσω τις αξίες και την ενσυναίσθησή μου».

Η ζωή της πριν από την επίθεση

«Ήρθα στην Αθήνα από την επαρχία. Από τα φοιτητικά μου χρόνια εργαζόμουν πολύ σκληρά με δύο και τρεις δουλειές για να μπορέσω να βιοποριστώ και να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Ήταν μια ζωή με δυσκολίες και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για τον εαυτό μου για να πετύχω», είπε για τη ζωή της πριν από την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι.

Για την σχέση της με την Αννίτα Ναθαναήλ και τη βοήθεια που της έχει δώσει, η Ιωάννα δήλωσε πως την θεωρεί πρότυπο. «Η Αννίτα με προσέγγισε σε μια πολύ δύσκολη φάση μόλις είχα βγει από το νοσοκομείο και έψαχνα τρόπους και λόγους για να σηκωθώ από το κρεβάτι και να αντιμετωπίσω τη δύσκολη πραγματικότητα. Ο άνθρωπος αυτός που έχω γνωρίσει για μένα είναι πρότυπο. Με έχει προσεγγίσει με τέτοια ανιδιοτέλεια και τόση στοργικότητα και αγάπη. Μου έχει προσφέρει τόσα πολλά και έχει προσφέρει τόσα σημαντικά πράγματα σε μένα. Δεν ξέρω πώς θα μπορέσω κάποτε να ξεπληρώσω όλα αυτά που μου έχει προσφέρει».

«Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος και γυναίκα που αγαπούσε και εξακολουθώ να αγαπώ τις γυναίκες και πάντα πιστεύω στη δύναμη και την αλληλεγγύη των γυναικών. Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε πιστέψει αυτό που μπορούμε να καταφέρουμε αν ήμασταν περισσότερο ενωμένες και να στηρίζουμε η μια την άλλη. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητες των γυναικών και πιστεύω ότι αν δείξουμε εμπιστοσύνη η μια στην άλλη τα πράγματα στην κοινωνία θα ήταν καλύτερα», πρόσθεσε.

«Θέλω να τιμωρηθεί όπως της αξίζει»

«Όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ να διοχετεύω την ενέργειά μου στο να μπορέσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επανέλθω στη ζωή. Υπάρχουν στιγμές που με κυριεύει ο θυμός και ο πόνος και ειδικά τις στιγμές του μεγάλου πόνου. Θέλω να τιμωρηθεί όπως της αξίζει, όπως κρίνει το δικαστήριο. Υπάρχει ένας γιατρός που με βλέπει κάθε εβδομάδα και με στηρίζει όλη αυτή την περίοδο και με βοηθά να βάζω τις προτεραιότητες που πρέπει να έχω. Όλος αυτός ο πόνος και τα ξεσπάσματα ο στόχος δεν είναι να μην υπάρχουν αλλά να κρατάω τον αυτοέλεγχο μου», είπε η Ιωάννα, που δεν σταματά να ονειρεύεται. «Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή μετά την επίθεση. Σίγουρα οι αξίες που έχω ως άνθρωπος δεν τις έχω αναθεωρήσει αλλά έχω δώσει βάρος στις ανθρώπινες σχέσεις γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έχω λάβει στήριξη και αγάπη και έχω καταλάβει τη σημασία της κίνησης αυτής.

Αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον άνθρωπο που βρίσκεται σε πόνο. Οπότε θέλω πολύ να βρω τρόπους να μπορέσω αυτό να το γυρίσω πίσω. Γιατί έχω καταλάβει πως όταν μοιράζεις αγάπη και συμπόνοια και βοηθάς τον συνάνθρωπο εσύ γίνεσαι πιο πλούσιος όταν το μοιράζεις Η διαδικασία της αποκατάστασης θα χρειαστεί πολλά χρόνια, κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός, τι επιπλοκές μπορεί να υπάρξουν, είναι πολλά τα ερωτηματικά, να μην ξεχνάμε όμως και το εξωχειρουργικό κομμάτι καθώς ενδιάμεσα πρέπει να κάνω πολλές διαδικασίες όπως είναι οι υδροθεραπείες για τις οποίες πήγα πρόσφατα στη Γαλλία και βοήθησε το ιαματικό νερό τα μοσχεύματα να ηρεμήσουν και να είναι πιο εύπλαστα και να μην με πονάνε μέχρι να ξεκινήσω τα νέα χειρουργεία. Δεν είναι προτεραιότητά μου να ζητήσω αποζημίωση από την δράστιδα. Όλο το βάρος και η προσοχή μου είναι στη δίκη και στην απόδοση της δικαιοσύνης και στο κομμάτι της υγείας μου», κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη»

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολόκληρη η απολογία του - «Εμμονική η καταγγέλουσα», «είχα έρθει σε δύσκολη θέση»

Καιρός: Ισχυρή προειδοποίηση Μαρουσάκη – Έρχονται επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες