ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Φθιώτιδα: «Καμπανάκι» από τα κρούσματα στα σχολεία

κρούσματα σχολεία Φθιώτιδα
Intime News

Έντονη ανησυχία από τα κρούσματα στα σχολεία της Φθιώτιδας λίγες μόνο ημέρες από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Πριν καλά καλά γίνουν τα πρώτα self test της 2ης εβδομάδας η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καταγράφει 14 καινούρια περιστατικά σε μαθητές και 1 σε καθηγήτρια, ενώ την εικόνα συμπληρώνει η Πρωτοβάθμια, με ένα κρούσμα στο 3ο Νηπιαγωγείο Αταλάντης και άλλο ένα στο 1ο Δημοτικό Αταλάντης, όπως μεταδίδει το lamiareport.

Όσον αφορά τα κρούσματα που εντοπίστηκαν τη Δευτέρα σε παιδιά Γυμνασίων και Λυκείων από rapid test κυρίως, είναι σε έξι διαφορετικά σχολεία, εκ των οποίων τα πέντε στη Λαμία και ένα στο ΓΕΛ Στυλίδας. Τα κρούσματα στη Λαμία, εντοπίστηκαν στο 3ο και 5ο Γενικό Λύκειο, το 1ο ΕΠΑΛ, το 5ο και το 8ο Γυμνάσιο, ενώ εξετάζεται ένα ακόμη σε μαθήτρια άλλου Γυμνασίου.

Επιπλέον θετική βρέθηκε και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στη Λοκρίδα, που είχε βγει αρνητική την Παρασκευή, αν και είχε συμπτώματα.

Στις παραπάνω περιπτώσεις έχουν ενημερωθεί οι διευθύνσεις των σχολείων και τα αντίστοιχα τμήματα που έχουν κρούσματα για τη διενέργεια των επιπλέον τεστ. Στην περίπτωση των σχολείων της Αταλάντης, ελέγχθηκαν ήδη οι μαθητές στο Κέντρο Υγείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη δόση: «Πράσινο φως» για ηλικιωμένους σε δομές φροντίδας, άτομα άνω των 60 και υγειονομικούς

Καιρός - Αρναούτογλου: «Βουτιά» του υδράργυρου έως και 16 βαθμούς

Mad Clip: Τι έδειξε η αυτοψία στην Πόρσε - Καταστράφηκε ο «εγκέφαλος»