ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλoς Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα διπλό εισιτήριο & ΙΧ για τις Κυκλάδες από τη SEAJETS

Μεγάλoς Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα διπλό εισιτήριο & ΙΧ για τις Κυκλάδες από τη SEAJETS

Τι και αν διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη και έχουμε καλωσορίσει επίσημα το φθινόπωρο; Τι και αν η ρουτίνα μας έχει επιστρέψει στους γνώριμους, έντονους ρυθμούς της; Η διάθεσή μας βρίσκεται ακόμη σε περίοδο... διακοπών, ενώ τις ώρες που είμαστε στο γραφείο, το μυαλό μας σαλπάρει νοητά σε κυκλαδίτικους προορισμούς.

Όσο ο καιρός είναι «σύμμαχός» μας, δυσκολευόμαστε να αποχαιρετίσουμε το φετινό καλοκαίρι, οπότε αναζητούμε τρόπους να του δώσουμε μία μικρή παράταση, επιλογές που μας βοηθούν να διατηρούμε την καλοκαιρινή μας διάθεση και να μεταβούμε ομαλά από τη μία εποχή στην άλλη. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σηματοδοτήσουμε αυτή τη μετάβαση, από το να πραγματοποιήσουμε ένα ολιγοήμερο ταξίδι σε έναν κυκλαδίτικο προορισμό! Διότι μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό που «τρέχει» στο προφίλ του Newsbomb.gr στο Instagram, δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο από τη SEAJETS, για κάποιον κυκλαδίτικο «παράδεισο», με το αυτοκίνητό τους!

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, ενώ για να λάβετε μέρος σε αυτόν, θα χρειαστεί να κάνετε follow τα προφίλ του Newsbomb.gr και της SEAJETS στο Instagram, ένα like στο αντίστοιχο post και να κάνετε mention δύο φίλους σας. Ποιος ξέρει; Ίσως να είστε εσείς οι τυχεροί που θα έχουν τη χαρά να επισκεφθούν ένα κυκλαδίτικο νησί με το ΙΧ σας.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως από το 2002, η SEAJETS είναι η εταιρεία που μας ταξιδεύει με άνεση και ασφάλεια σε 38 λιμάνια, ξεκινώντας από τον Πειραιά, τη Ραφήνα, το Λαύριο και την Κρήτη και με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο. Διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, ενώ μας παρέχει μία ανεπανάληπτη, απολαυστική εμπειρία ταξιδιού, η οποία μας κάνει να ανυπομονούμε για το επόμενο ταξίδι μας!

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνη κλιμάκωση στο Αιγαίο: Σήκωσαν όπλα οι Τούρκοι – «Έπεσε ξύλο» από τα ελληνικά μαχητικά

Ώρες αγωνίας στην Πάτρα: Στις 12 θα επιχειρήσουν να «ξυπνήσουν» τον 6χρονο Φώτη οι γιατροί

GNTM 4: «Τρελάθηκε» ο Γιώργος Καράβας – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα» (vid)