ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση ΤΩΡΑ: Απελπισία στον Κηφισό - Ένα τροχαίο έφερε το χάος

Κίνηση ΤΩΡΑ: Απελπισία στον Κηφισό - Ένα τροχαίο έφερε το χάος

Κίνηση ΤΩΡΑ: Μία ακόμα ημέρα ταλαιπωρίας για τους οδηγούς του Λεκανοπεδίου - Μποτιλιάρισμα σε όλες τις κεντρικές λεωφόρους, αλλά και μέσα στις συνοικίες.

Είναι προφανές πως το άνοιγμα των σχολείων και η επιστροφή σε ρυθμούς δουλειάς και καθημερινότητας επιβάρυνε το κυκλοφοριακό στην πρωτεύουσα, με τους κατοίκους να είναι αντιμέτωποι με προβλήματα και καθυστερήσεις καθημερινά.

Από το πρωί της Τετάρτης (22/09), οι οδηγοί έχουν οπλιστεί με υπομονή, μιας και οι κεντρικές λεωφόροι της πρωτεύουσας θυμίζουν απέραντο parking.

Λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι, ένα τροχαίο στο ύψος των Αγίων Αναργύρων προκάλεσε το απόλυτο χάος στο «ποτάμι», με τις ουρές να ξεκινούν από το ύψος της Κηφισιάς και τα οχήματα να πηγαίνουν σημειωτόν μέχρι το Αιγάλεω.

Δύσκολη κατάσταση και στην άνοδο του Κηφισού, με προβλήματα από του Ρέντη μέχρι ΚΤΕΛ και από το ύψος της Αχαρνών μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και σε Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη, λεωφόρο Αθηνών, Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο φονικό στη Ρόδο: Σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε – Τι γράφει στο σημείωμα που άφησε

ΕΝΦΙΑ 2021: Εδώ θα βρείτε τα εκκαθαριστικά σας - Τέλος το Taxisnet

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για το «κόψιμο» της εκπομπής της - Η απάντηση στην Καινούργιου