ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Απαντήσεις στην Κίνα ψάχνουν οι Αρχές -Ο γρίφος της κάρτας μνήμης από την κάμερα

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Απαντήσεις στην Κίνα ψάχνουν οι Αρχές -Ο γρίφος της κάρτας μνήμης από την κάμερα

Απαντήσεις αναμένονται από την Κίνα σχετικά με τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού από από τον δράστη Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, πριν κόψει το νήμα της ζωής από την σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς

Εν αναμονή εξελίξεων στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο στα Γλυκά Νερά, καθώς οι Αρχές προχωρούν την έρευνα προκειμένου να απαντηθούν όλα ερωτηματικά του αποτρόπαιου εγκλήματος, που συνεχίζουν μέχρι σήμερα να μένουν αναπάντητα.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι ειδικοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα, αν δηλαδή αυτό έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας.

O γρίφος για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας θα δοθεί στην Κίνα, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα.

Έτσι, λοιπόν, ζητήθηκε άδεια και αποφασίστηκε τα στοιχεία να πάνε στην Κίνα όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αν δεν πάμε σε τηλεκπαίδευση στα Δημοτικά σχολεία, θα έχουμε πρόβλημα...

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης στον πατέρα που αρνήθηκε να κάνει το παιδί του self test στο σχολείο

Κορονοϊός - Πανεπιστήμια: Όλα τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν στα ΑΕΙ - Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ