ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Ρόδο: «Συγγνώμη» ζητούν οι γονείς του δράστη – Το μήνυμά τους

Ρόδος γυναικοκτονία
Συγγνώμη από την οικογένεια του δράστη για τη δολοφονία της Δώρας
INTIME NEWS

Οι γονείς του δράστη της γυναικοκτονίας στη Ρόδο, ζητούν συγγνώμη από τους συγγενείς του θύματος

«Με αίσθημα βαθιά οδύνης» οι γονείς του δράστη, μετά το στυγερό έγκλημα αφαίρεσε τη ζωή του, εκφράζουν «συλλυπητήρια στην οικογένεια» της θανούσης, σύμφωνα με τη δήλωσή τους, που μετέφερε ο ΣΚΑΪ. «Ζητούμε από την οικογένεια της Δώρας και τους οικείους της, ειλικρινή συγγνώμη για την πράξη του γιου μας που καταδικάζουμε απερίφραστα» αναφέρουν.

«Δεν αναζητούμε δικαιολογίες, απλά χρόνο και χώρο για να καταλάβουμε τι έχει συμβεί, να πενθήσουμε» συνεχίζουν και καταλήγοντας αναφέροντας πως συνεχίζουν να αγαπούν το παιδί τους, κρίνοντάς το από τα 40 χρόνια της ζωής του και όχι από αυτή και μόνο την πράξη.

Ακόμα, αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του «περίφημου θείου» που, όπως αναφέρουν, «λειτούργησε χωρίς να μας ενημερώσει».

Οι τελευταίες κινήσεις του δράστη

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Ρόδο από τη δολοφονία της 31χρονης Δώρας από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το πρωί της Τετάρτης (22/9) ο δράστης πήγε στο πατρικό του σπίτι και πήρε την καραμπίνα. Οι γονείς του έλειπαν. Πριν φύγει άφησε δύο φακέλους που περιείχαν χρήματα, με παραλήπτες τα δύο ανίψια του.

Όπως μεταδίδει το Mega, στη συνέχεια προχώρησε στο σημείο του εγκλήματος όπου σκότωσε τη Ντόρα και αμέσως μετά τηλεφώνησε στην αδερφή του και της είπε ότι τον αγαπάει με λυγμούς.

Ο κ. Γιάννης Παπαδομαρκάκης, ο οποίος ήταν καθηγητής της Δώρας επί 3 χρόνια στο Λύκειο την περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια, συγκινημένος.

«Ήμουν καθηγητής της τρία χρόνια στο Λύκειο. Η Ντόρα ξεχώριζε. Ήταν ένα παιδί πολύ συγκροτημένο, ηθικό, με αρχές. Ό,τι και να πω είναι λίγο για τη Ντόρα. Το 2006 ήταν μαθήτριά μας, μετά σπούδασε φιλόλογος στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένα παιδί ευχάριστο που σε προδιέθετε να μιλήσεις μαζί της, να μοιραστείτε πράγματα, σε όλη τη διάρκεια της σχολικής της θητείας. Ήταν παιδί που σου άρεσε να συζητάς μαζί της, για αυτό είχε και τόσους φίλους», είπε στο Mega ο κ. Παπαδομαρκάκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Λήξη συναγερμού - Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο της Delta

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Γι’ αυτό εγκατέλειψε τον Φιλιππίδη ο δικηγόρος του

The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει σε 3 δευτερόλεπτα