ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός στην Κρήτη: Ο Εγκέλαδος αιφνιδίασε τον Κεγκέρογλου σε απευθείας σύνδεση

Κεγκέρογλου ΚΙΝΑΛ σεισμός Κρήτη
Ο κ. Κεγκέρογλου αντιλήφθηκε τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια του

Αισθητός έγινε ένας μετασεισμός στην Κρήτη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του Βασίλη Κεγκέρογλου.

Εξακολουθούν να καταγράφονται μετασεισμοί στην Κρήτη, μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με έναν από αυτούς να βρίσκει τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής σύνδεσης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο κ. Κεγκέρογλου αντιλαμβάνεται τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια του, σηκώνεται απότομα από τη θέση του και κατευθύνεται προς την έξοδο. Ωστόσο όταν καταλαβαίνει ότι ο σεισμός σταματάει σε λίγα δευετερόλεπτα, επιστρέφει και συνεχίζει την απάντηση του και τη συνέντευξη με την Αλεξία Κουλούρη στην τηλεόραση της Βουλής και στην εκπομπή "Βουλής Βήμα".

Είναι μια ανθρώπινη στιγμή την οποία μπορεί να βιώσει ο καθένας και οι Κρήτες τη ζουν πολλές ημέρες πριν και μετά τον κύριο σεισμό στο Αρκαλοχώρι. Ο Βασίλης Κεγκέρογλου είναι από την πρώτη στιγμή κοντά στους συντοπίτες του και συμπαραστέκεται με όλες του τις δυνάμεις στους δεκάδες πολίτες που βιώνουν δύσκολες στιγμές χωρίς σπίτια και χωρίς νοικοκυριά. Η αγωνία τους μάλιστα μεγαλώνει ενόψει δυσμενών καιρικών συνθηκών τις ερχόμενες εβδομάδες.