ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Θηβών: Αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr - «Από την ταχύτητα νόμιζα ότι ήταν αυτοκίνητο»

Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών
Για το συγκλονιστικό τροχαίο στη Θηβών στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας οδηγός μοτοσικλέτας μίλησε αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr

Για το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας οδηγός μοτοσικλέτας μίλησε αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr

Για τη μοιραία σύγκρουση στη λεωφόρο Θηβών από την οποία έχασε τη ζωή του ένας αναβάτης μοτοσικλέτας με τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος να αποτυπώνεται σε βίντεο μίλησε αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr.

Όπως είπε «άκουσα το φρενάρισμα και προσπάθησα να γυρίσω να δω τι συμβαίνει, κίνηση που αποδείχθηκε σωτήρια καθώς αυτά τα πέντε εκατοστά με έσωσαν».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο οδηγός της μοτοσικλέτας «έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε βαθμό να πιστέψω ότι το φρενάρισμα που άκουσα ήταν από αυτοκίνητο. Δεν είδα τι έγινε αλλά από το σημείο φαίνεται πως χτύπησε στο πεζοδρόμιο, έσπασε αρκετά κολωνάκια και μετά στην κολώνα η οποία μου έσωσε την ζωή μιας και ήμουν πίσω της».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το δυστυχήμα στη Θηβών

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο του οχήματος και όπως φαίνεται στο βίντεο, προσέκρουσε σε κάδο απορριμάτων και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η μηχανή του να γίνει κομμάτια.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σορό σε εφημερεύων νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Τσουμάνης: Αυτοκτονία λένε από την ΕΛΑΣ – Έβαλε tire up στον λαιμό του και το έσφιξε

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα ισχυρά φαινόμενα

Στο νοσοκομείο η Αθηνά Οικονομάκου – Το μήνυμά της