ΕΛΛΑΔΑ

Σε Θεσσαλονίκη και Έβρο το Σαββατοκύριακο ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Σε Θεσσαλονίκη και Έβρο το Σαββατοκύριακο ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Στην Θεσσαλονίκη και στον Έβρο μεταβαίνει το Σαββατοκύριακο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, όπου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη για τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό, θα επιθεωρήσει τις υπηρεσίες ελέγχου των συνόρων και θα ενημερωθεί για όλες τις δράσεις της αστυνομίας στον συγκεκριμένο τομέα.

Στην συμπρωτεύουσα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει συγκαλέσει σύσκεψη στις 15.00 του Σαββάτου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση με θέμα τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας και στην οποία θα συμμετάσχουν, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο γ.γ. Εστίασης Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο γενικός επιθεωρητής αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Την Κυριακή, ο κ. Θεοδωρικάκος θα περιοδεύσει στον Έβρο, όπου θα επισκεφθεί διαδοχικά τις Καστανιές, το τοπικό επιχειρησιακό κέντρο Βύσσας και το καινούργιο περιφερειακό επιχειρησιακό κέντρο της Αστυνομίας στο Χειμόνιο. Εκεί θα έχει σύσκεψη με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετούν στην Ορεστιάδα.

Στη συνέχεια, ο υπουργός θα μεταβεί στο 126 φυλάκιο στο Σουφλί και στον καινούργιο φράχτη στις Φέρες. Επόμενος σταθμός θα είναι το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου λειτουργεί το περιφερειακό επιχειρησιακό κέντρο καμερών, στο οποίο υπάρχει εικόνα από τρία τοπικά επιχειρησιακά κέντρα (Σουφλί, Τυχερό, Φέρες), όπως επίσης και από το αερόστατο του FRONTEX (zeppelin) με εικόνα από θαλάσσης.

Ο υπουργός θα έχει, τέλος, συναντήσεις με τοπικούς βουλευτές, τον περιφερειάρχη, με δημάρχους της περιοχής και με τους διευθυντές της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Πολύζου: Συγκλονίζει η μαραθωνοδρόμος - «Με βίαζε ο πατέρας μου από τα 11»

Δημιουργεί κλίμα η Τουρκία: Ξαναβγάζει το Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο

Κώστας Μπακογιάννης: «Ήμουν βαριά δυσλεκτικός, στην απελπισία της η μάνα μου…»