ΕΛΛΑΔΑ

Στις φλόγες το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Δεν είχα ούτε φρένα, ούτε τον έλεγχο του τιμονιού»

Το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη
Το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την «περιπέτεια» που έζησε με το αυτοκίνητό του.

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, τυλίχθηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενώ οδηγούσε με 60χλμ/ώρα, είδε καπνούς να βγαίνουν από το καπό.

«Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα», ανέφερε στην ανάρτησή του και τονίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο συνεπιβάτες του είναι καλά στην υγεία.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook:

«Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου. 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό … Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα…. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω…ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες…Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία…. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ…… Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε……. Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά….Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποτροπιασμός στον Βόλο: Είχαν δεμένο με αλυσίδα 15 μέτρων τον 55χρονο γιο τους

Τραγωδία στην Αθηνών - Λαμίας: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Σάκη

Αγνώριστη η Γιώτα Νέγκα: Αδυνάτισε, έγινε ξανθιά και έκοψε κοντό καρέ τα μαλλιά της