ΕΛΛΑΔΑ

Αναλγησία από το δασαρχείο Πάρνηθας: Άφησαν τρεις ημέρες ελάφι να ψυχορραγεί γιατί ήταν… ηλικιωμένο

Ελάφι δασαρχείο Πάρνηθας
Οργή από την αντίδραση εργαζομένων του δασαρχείου Πάρνηθας οι οποίοι αδιαφόρησαν για τον σοβαρό τραυματισμό ελαφιού από αυτοκίνητο
MEGA

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αντίδραση των εργαζομένων στο δασαρχείο Πάρνηθας οι οποίοι αδιαφόρησαν με προκλητικές δικαιολογίες μετά από ενημέρωση για ελάφι που είχε τραυματιστεί σοβαρά από αυτοκίνητο και ψυχορραγούσε στον δρόμο για τρεις ημέρες

Οργή προκαλεί η αντίδραση εργαζομένων του δασαρχείου Πάρνηθας οι οποίοι αν και ενημερώθηκαν για τον σοβαρό τραυματισμό ελαφιού από αυτοκίνητο, αποφάσισαν ότι έπρεπε να το αφήσουν αβοήθητο κρίνοντας από τηλεφώνου ότι ήταν… ηλικιωμένο ενώ παράλληλα απαγόρευσαν σε μέλη φιλοζωικών οργανώσεων να παρέχουν βοήθεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Νίκου Λεφατζή στο MEGA ο οποίος ήταν και αυτός που εντόπισε το ελάφι να είναι βαριά χτυπημένο στη μέση του δρόμου αφού κατάφερε με πολύ κόπο να επικοινωνήσει με το δασαρχείο στη συνέχεια η απάντηση που πήρε ήταν πως επρόκειτο για «ένα ηλικιωμένο ελάφι και αυτή είναι η φύση του».

«Βρήκα το ελάφι να στέκεται στην άκρη του δρόμου να στέκεται σε κάτι λασπόνερα. Κατέβηκα από το αμάξι να δω πως είναι, το πλησίασα γιατί δεν κουνιόταν. Τα πίσω του πόδια είχαν πρόβλημα και έπεφτε στο οδόστρωμα. Πήρα το 112 και με συνέδεσαν με την Άμεση Δράση. Η Άμεση Δράση είπε ότι θα στείλει περιπολικό, δεν ήρθε κανένας… Μετά καλέσαμε το δασαρχείο, που είπε ότι είναι ένα ηλικιωμένο ελάφι και αυτή είναι η φύση του. Ο κύριος είχε περάσει το συγκεκριμένο ελάφι για ηλικιωμένο, λέει το είχε δει από το πρωί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεφατζής.

Και η αναλγησία των υπευθύνων του δασαρχείου Πάρνηθας δεν σταματά εκεί καθώς, όπως είπε ο κ. Λεφατζής, όταν κάλεσε εκ νέου το δασαρχείο για να ζητήσει να επιτραπεί να βοηθήσουν το ελάφι μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης ΑΝΙΜΑ η απάντηση που πήρε ήταν ότι η οργάνωση δεν έχει καμία δουλειά εκεί, καθώς το δασαρχείο έχει τον δικό του κτηνίατρο.

Υπάλληλοι του δασαρχείου έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο, σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Λεφατζή, να του πουν «τι θέλετε κύριε, έχετε πάρει πόσα τηλέφωνα από το πρωί»!

Τελικά το ελάφι που ψυχορραγούσε αβοήθητο επί τρεις ημέρες, υποβλήθηκε σε ευθανασία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Φίλης στο Newsbomb.gr: «Θερμό» επεισόδιο με Τουρκία και σύντομα – Να είμαστε προετοιμασμένοι

The Voice: Η 20χρονη που «τρέλανε» τους πάντες (videos)

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας – Προσπάθησε να εμβολίσει αστυνομικούς