ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμος Ραφήνας «σέρβιρε» πατάτες και λάδι

Ο δήμος Ραφήνας «σέρβιρε» πατάτες και λάδι

Το δρόμο που άνοιξαν οι παραγωγοί της Κατερίνης ακολούθησε σήμερα και ο δήμος Ραφήνας, όπου οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να «γευτούν» πατάτες και λάδι απευθείας από τους παραγωγούς σε χαμηλές τιμές.

Η μίνι «λαϊκή αγορά» με τους 38 τόνους πατάτες και τους 14 λάδι στήθηκε έξω από το Δημαρχείο στο λιμάνι της πόλης φιλοξενώντας όσους έψαχναν φθηνά αλλά και ποιοτικά προϊόντα, όπως τα προϊόντα ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Γιώργος Χριστόπουλος.

Ήδη από το πρωί αρκετοί πάγκοι είχαν αδειάσει, καθώς η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

«Θα φέρουμε και αυγά για το Πάσχα»

Την προοπτική να επαναληφθεί αυτή η κίνηση και με άλλα προϊόντα εξέφρασε ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Γιώργος Χριστόπουλος. Όπως δήλωσε μπροστά στην κάμερα του Newsbomb.gr, «σκεφτόμαστε να φέρουμε όσπρια, αλεύρι αλλά και αυγά για το Πάσχα».

Ο κ. Χριστόπουλος διαβεβαίωσε ότι οι πατάτες και το λάδι που έφθασαν σήμερα στο «τραπέζι» των κατοίκων είναι προϊόντα όσο το δυνατό καλύτερης ποιότητας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, ο δήμος βοηθάει με διάφορες δράσεις του τους άπορους, σημειώνοντας ότι «σε δύο ενορίες λειτουργούν συσσίτια, όπου ανταποκρίνεται ο κόσμος».