ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Τραβεστί δάσκαλος - παιδεραστής γυμνός σε μπαλκόνι!

Σοκ: Τραβεστί δάσκαλος - παιδεραστής γυμνός σε μπαλκόνι!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κρήτη η είδηση ότι ένας δάσκαλος που είχε στα χέρια του σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, ντύθηκε γυναίκα και βγήκε στο μπαλκόνι ξενοδοχείου.

Μάλιστα, στη συνέχεια αφού έβγαλε τα ρούχα του πήρε μία κάμερα και βιντεοσκοπούσε δύο 21χρονους που βρίσκονταν σε διαμέρισμα απέναντι από το ξενοδοχείο.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέθυμνο. Ο δάσκαλος, ο οποίος ήταν από την Αθήνα, βρισκόταν στο νησί, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και διέμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ρεθύμνου.

Βγήκε γυμνός και βιντεοσκοπούσε δύο νεαρούς

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν ότι οι δύο νεαροί, οι οποίοι μένουν απέναντι από το ξενοδοχείο είδαν τον 45χρονο δάσκαλο να στέκεται στο μπαλκόνι φορώντας γυναικεία ρούχα και περούκα. Στη συνέχεια, ο 45χρονος μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και λίγο αργότερα βγήκε και πάλι έξω αυτή τη φορά, όμως... γυμνός! Μάλιστα, πήρε στα χέρια του μία κάμερα και άρχισε να βιντεοσκοπεί το σπίτι των νεαρών.

Αμέσως, οι δύο 21χρονοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία βρέθηκε στο σημείο και συνέλαβαν το δάσκαλο. Σε βάρος του εκκρεμούν κατηγορίες για παραβάσεις περί προσωπικών δεδομένων, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις αλλά και πορνογραφία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Συνδύαζε τη θρησκοληψία με την παιδική πορνογραφία

Σύμφωνα με τα ευρήματα των αστυνομικών στο δωμάτιο του συλληφθέντα, ο 45χρονος συνδύαζε τη θρησκοληψία με την παιδική πορνογραφία.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα των αστυνομικών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 26 βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου

• 2 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

• 2 συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (USB)

• 6 κάρτες μνήμης

• 2 γυναικείες περούκες και

• μία νάιλον τσάντα με γυναικεία εσώρουχα.

Στην συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB), βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.